Çaykara'lı Mühendis Mustafa Yazıcı,İstanbul'dan Milletvekili Aday Adayı

Çaykara

Çaykara’lı Mühendis Mustafa Yazıcı İYİ Parti’den İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Çaykara’lı Mühendis Mustafa Yazıcı İYİ Parti’den İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

İYİ Parti Sarıyer eski İlçe Başkanı Çaykara’lı Mustafa Yazıcı, 28. Dönem Genel Seçimleri için İYİ Parti’den İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı olduğu açıkladı.

Mühendis Mustafa Yazıcı; sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyetimizin 100. Yılında, milletimiz bir kez daha; vatanımızın bütünlüğü, huzur ve refahı için kullanacakları oylarla, sandık başında tarihi yeniden yazacaktır.
Yarının Türkiye'sinde; adaletli, liyakatli, şeffaf, hesap verilebilir, merhametli, özgür ve mutlu yaşamak için çabalayan bir vatansever olarak, bende Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in cesur hareketine katılıp, İYİ Parti İlçe Başkanlığını yaptığım Sarıyer İlçesi’nde İYİ bir gelecek için çeşitli çalışmalarda bulundum. Hep daha iyisini hak eden ülkem için çalışmaya yılmadan devam edeceğim.”

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MUSTAFA YAZICI’YI TANIYALIM

MUSTAFA YAZICI KİMDİR ?

Çaykara İlçesinin Mustafa Yazıcı 1956 yılında Trabzon Çaykara Taşkıran mahallesinde doğdu. İlk ve Orta eğitimimni Uzungöl’de, Lise eğitimini Zonguldak’ta dönem birincisi olarak bitirdi. DMMA Mühendislik Fakültesi Makine Mühendislik bölümünden 1981 yılında mezun oldu. Aynı yıl Askerlik görevini I. Ordu İnş. Emlak Daire başkanlığı bünyesinde Işıklar Askeri Lisesi’nde kontrol Mühendisi olarak tamamladı.



1982-1988 yılları arasında başta Haydarpaşa GATA hastanesi olmak üzere birçok askeri ve sivil inşaat işlerinde şantiye ve proje mühendisi, 1988-1990 yıllarında İGDAŞ firmasına şehir altyapı gaz dağıtım işleri üstlendi.1990-1997 yılları arasında üretim sektöründe kurumsal bir şirkette mühendislik bakım. müdürlüğü görevini, 1997-1999 yılları arasında enerji şalt sistemleri alanında faaliyet gösteren bir şirkette Genel Müdür Görevinde bulundu.
1999-2009 yılları arasında altyapı ve endüstriyel yapı üretimi yapan bir firmada yönetim kurulu üyesi ve fabrika müdürlüğü görevlerini üstlendi., Bu sürede birçok altyapı, üst yapı, demir-çelik, çimento, petrokimya, otomotiv sanayi projeleri yapımını üstlendi. 2009 yılından beri Yurt içi ve Yurt dışında altyapı ve endüstriyel sistemler inşa eden bir şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmekte.

Başta Karadeniz vakfı olmak üzere,MMO, Çaykara ve Dernekpazarı Derneği, Uzungöl derneği, Kızılay Beşiktaş derneği, THK Sarıyer derneği gibi STK larda kurucu, yönetici ve üye olarak faaliyet göstermekte. Evli ve üç çocuk babası.

İSTANBUL’DA İFTAR YEMEĞİNDE SEÇMEN İLE BULUŞUYOR

İYİ Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Çaykara’lı Hemşerimiz Mustafa Yazıcı İstanbul’da gerçekleştirilecek olan İftar Organizasyonu ile seçmenler ve partililer ile bir araya gelecek.

Mühendis Mustafa Yazıcı 25 Mart 2023 Cumartesi günü saat 18.30’da İstanbul Sarıyer Poligon Kata Caddesi 17 numarada bulunan Karadeniz Vakfında İftar Organizasyonunda partililer ve seçmenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.



İlginizi Çekebilir