Çaykara'lı Nadiye Ebrar Ordu'ya Gelin Gidiyor

Çaykara

İlçemiz Şahinkaya Mahallesinden olup Trabzon KTÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Baş Hemşire olarak görev yapan Zehra Durgun kızını evlendirmenin tatlı heyecanını yaşıyor.

İlçemiz Şahinkaya Mahallesinden İhsan Ayal ile Baş Hemşire Zehra Durgun’un Dünyalar güzeli kızları Nadiye Ebrar ile Ordu’dan Ordu İl Müftüsü Ayşe İsmail Çiçek çiftinin yakışıklı oğulları Esat Taha Çiçek bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.Genç çiftlerin Resmi Nikah Törenleri 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Genç çiftlerin Düğün Törenleri ise 7 Ağustos 2022 Pazar Günü 13.00-17.00 saatleri arasında Aktuğ Otel Altınordu Ordu’da gerçekleştirilecek.

AYVAZOĞLU’NDAN TEBRİK MESAJI

AK Parti Trabzon Milletvekili ve MKYK Üyesi Bahar Ayvazoğlu genç çiftlerin düğün törenlerine göndermiş olduğu telgraf ile gelin ve damadı  tebrik etti.

DURGUN TEŞEKKÜR ETTİ

Çaykara’lı Baş Hemşire Zehra Durgun Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile hem Trabzon’da gerçekleştirilen Düğün Törenlerine katılan misafirlerine teşekkür etti hem de misafirlerini Ordu’da gerçekleştirilecek olan Düğün Törenine davet etti.

İşte Durgun’un Sosyal Medya paylaşımı

Düğünümüze iştirak eden dostlarımıza ve işleri nedeniyle katılamayarak telgraf çekip dua dileklerinde bulunan Trabzon  milletvekilimiz Sayın Bahar Ayvazoğlu 'na, çelenk göndererek yanımızda olduklarını  hissettiren  KTÜ Farabi Hastanesi Başhemşireliğine , KTÜ rektörümüz Sayın Hamdullah Çuvalcı 'ya, Trabzon Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu'na, Ortahisar belediye başkanımız Sayın Av. Ahmet Metin Genç 'e , Trabzon AKPARTİ il başkanımız Sayın Dr.Sezgin Mumcu'ya Kur'an  tilaveti okuyan Sayın Süleyman Altınkaya hocamıza ,son olarak da  güzel ve ders niteliğindeki  konuşması ve duaları nedeniyle etkinliğe renk katan Ordu il müftümüz Sayın Dr.İsmail Çiçek  beye sonsuz teşekkürler...İyi ki varsınız, şeref verdiniz,onurluyuz,gururluyuz . Rabb'im sizleri her daim hayır ile mükafatlandırsın .

DÜĞÜN KUR’AN TİLAVETİ

Tarih:23 Temmuz 2022 Cumartesi

Saat:15.00

Yer:Hamamizade Kültür Merkezi Salon 1 Trabzon

DÜĞÜN

Tarih:7 Ağustos 2022 Pazar

Saat:13.00-17.00

Yer:Aktuğ Otel (Plaj Mevkii) Altınordu-Ordu



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Nadiye Ebrar ' Gelin Gidiyor

İlginizi Çekebilir