Çaykara'lı Ömer Tuncer Trabzonspor'da Göz Kamaştırıyor

Çaykara

Çaykara’lı Ömer Tuncer’in forma giydiği Trabzonspor U-14 Takımı Sivasspor’u 4-2 yendi.

Trabzonspor U-14 Futbol Takımı U 14 Gelişim Ligi Üçüncü hafta karşılaşmasında Sivasspor’u 4-2 yenmeyi başardı.

3 Nisan 2022 Pazar Günü Akyazı Spor Kompleksinde oynanan müsabakada İlçemiz Zeki Bilge Ortaokulu 8-B Sınıfı Öğrencisi Ömer Tuncer 90 dakika forma giyerek Takımımızın başarısında önemli bir rol oynadı.

Trabzonspor U 14 Altyapı Takımında ortasaha mevkiinde görev yapan Çaykara’lı oyuncumuz Ömer Tuncer takımın ilk onbirde forma giyen değişmez oyuncuları arasında tutuluyor ve takımın gözbebeği olarak görülüyor.Futbol otoritelerine göre geleceğin parlak oyuncuları arasında gösterilen Ömer Tuncer mükemmel performansı ile istikbal vaad diyor.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Tuncer’in oğlu olan Ömer Tuncer Zeki Bilge Ortaokulu 8-B sınıfında öğrenim görüyor.Çaykaraspor Altyapı takımlarında göstermiş olduğu başarılı performansı ile Trabzonspor Altyapı takımına seçilmeyi başaran öğrencimiz Ömer Tuncer 2021-2022 Futbol sezonu başında Trabzonspor ile profesyonel sözleşme imzalayarak U-14 takımında forma giymeye başlamıştı.

TRABZONSPOR U-14 TAKIMININ SİVASSPOR MAÇI İLK ONBİR KADROSU

Trabzonspor U-14 Takımı Sivasspor karşısına şu onbir ile çıktı

Trabzonspor: Ali Eren Çakan, Ömer Hakkı Zengin, Timur Lermi, Oğuz Kaan Türkmen, Furkan Kılıç, Yiğithan Çubukcu, M.Ömür Gündoğdu, Ömer Tuncer, Umut Beşli, Oğuzhan Ertem, Efe Kul

TRABZONSPOR RESMİ WEB SİTESİNDEN YAYINLADI

U14 Takımı, ligin 3.haftasında Sivasspor’u konuk etti. Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanan müsabakadan ekibimiz 4-2’lik skorla galip ayrıldı. Takımımızın gollerini Umut Beşli (2), Yiğithan Çubukcu ve Oğuzhan Ertem kaydetti.

MÜDÜR DEMİRALİ SOSYAL MEDYADAN ÖĞRENCİSİNİ TEBRİK ETTİ

Zeki Bilge Ortaokulu Müdürü Tayfur Demirali Sosyal Medyadan yayınladığı mesaj ile elde etmiş olduğu başarıdan dolayı Öğrencisi Ömer Tuncer’i ve ailesini tebrik etti.

Zeki Bilge Ortaokulu olarak öğrencilerimizi akademik başarının yanında sporsal, sanatsal ve kültürel alanlarda da destekliyoruz.
   
Bu hafta sonu okulumuz 8/B Sınıfı öğrencisi Ömer Tuncer'in 90 dk forma giydiği maçta Trabzonspor  U14 takımı Sivasspor  U14 takımını 4-2 yendi.
Öğrencimiz Ömer Tuncer ve ailesini tebrik ederiz. Başarılarının devamını diliyoruz.

ÇAYKARA HER ALANDA BAŞARILI

Uygulamış olduğu örnek eğitim modeli,Eğitim Öğretim alanında elde etmiş olduğu başarı ve Merkezi Sistem Sınavlarında öğrencilerinin almış olduğu yüksek puanlar ile  isminden fazlası ile söz ettirmeyi başaran Çaykara İlçesi aynı zamanda sosyal,kültürel ve sportif alanlardaki başarılı çalışmaları ile de örnek olmaya devam ediyor.

Çaykara İlçesinde Öğrenciler her hafta bir gün ilgi ve yetenekleri doğrultusunda ilgi duydukları spor alanında spor yapmaları sağlanıyor.Son birkaç senedir Dernekpazarı Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen Sportif faaliyetler Çaykara Gençlik Merkezinin hizmete açılmasının ardından Çaykara’da devam edecek.

Ayrıca her hafta sonu öğrenciler profesyonel hocaların rehberliğinde Çaykara İlçe Stadyumunda ilgi alanlarına göre spor yapıyorlar ve yeteneklerini spor hocalarına göstermeye çalışıyorlar.Ömer Tuncer o öğrencilerimizden sadece bir tanesi.Yetenekleri ile Hocalarının gözüne girmeyi başaran Ömer Tuncer,Çaykara İlçesindeki başarısının ardından üstün yetenekleri ile Çaykara İlçesini Trabzonspor’da büyük bir başarı ile temsil ediyor ve arkasından yürüyen diğer arkadaşlarına başarıları ile yol gösteriyor.

Çaykaraspor Altyapı takımları değişik kategorilerde haftanın yedi günü Teknik Direktörleri Akif Kıroğlu yönetiminde çalışmalarına devam ediyor.Hedef beli.Trabzonspor Altyapı takımlarına yeni Yusuf Yazıcı’lar,yeni Ömer Tuncer’ler kazandırmak.



İlginizi Çekebilir