Çaykara’lı Özbek Milletvekili Aday Adayı

Çaykara’lı Özbek Milletvekili Aday Adayı

Çaykara’lı Turgay Özbek Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

28. Dönem Milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ederken bir başvuru da Van ilinde bulunan Çaykara’lı hemşerimiz Türkay Özbek’ten geldi.

Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyesi ve Van Özalp Dönerdere Kalkınma Kooperatifi Başkanı Türkay Özbek Van ilinden AK Parti Milletvekili aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Başkan Türkay Özbek başvuru dilekçesini Van AK Parti il başkanlığına gerçekleştirdi.

Trabzon İlinden 1965 yılında iskan olarak Van İli Özalp İlçesi Dönerdere Mahallesine yerleşen hemşerilerimizden olan Türkay Özbek,Van ilinde aktif ve sosyal kişiliği ile tanınıyor.

Sosyal ve Toplumsal olaylardaki duyarlılığı ile bilinen Başkan Türkay Özbek Van İlinde bir çok Sivil Toplum Kuruluşlarında gönüllü olarak görev alarak Van iline hizmet vermeye çalışıyor.

Van İlinin sorunlarını ve çözüm önerilerini çok yakından bilen Türkay Özbek zengin altyapı ve bilgi birikimini AK Parti kadroları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tecrübeleri ile birleştirerek Van İline hizmet verme sevdası yolunda Milletvekili Aday Adaylığını açıklamaya karar verdi.

Van Özalp Dönerdere Kalkınma Kooperatifi Başkanı olarak senelerdir Dönerdere mahallesinde başarılı çalışmaları ile bilinen Başkan Türkay Özbek,ayrıca Dönerdere Mahallesinde çeşitli yatırımların gerçekleşmesine de katkıda bulunarak Kooperatifin daha geniş imkanlar ile bölgeye hizmet vermesini de sağladı.

BAŞKAN ÖZBEK-BİLGİ BİRİKİMİMİZİ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN TECRÜBELERİ İLE PEKİŞTİREREK VAN İLİNE HİZMET SUNMAK İSTİYORUZ

Miletvekili aday adaylığı ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Türkay Özbek,senelerdir Van Ticaret Borsası. Yönetim Kurulu Üyeliğinin yanı sıra Van Esnafı Van Bürokrasisi ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi yönetici ve akademisyenleri ile birlikte Van iline hizmet vermeye çalıştıklarını Van ilini ve Van ilinin  tüm sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi bildiklerini,Van ilinde hem üniversite akademisyenleri,hem iş ve sanayi dünyası hem de ticaret alanı anlamında çok geniş bir çevreye sahip olduklarını,sahip oldukları bu geniş çevre ile bilgi ve birikimlerini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Engin Devlet Yöneticiliği anlayışı etrafında pekiştirerek Van iline en. Kaliteli hizmetleri sunabilme SEVDASI ile yola çıkmaya hazırlandıklarını,önce partilerinin sonra ise Van insanının tercihleri ile Van iline hizmet vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Çaykara’ Özbek Milletvekili Adayı

İlginizi Çekebilir