Çaykara'lı Profesör Yılmaz Özen'in Anne Acısı

Çaykara

Bursa’da ikamet eden Çaykara’lı Hemşerilerimizden Profesör Doktor Yılmaz Özen’in annesi Hatice Özen Bursa’da vefat etti.

Çeşitli rahatsızlıkları bulunan ve bir süredir Hastanede tedavi gören Hatice Özen ,yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak tedavi gördüğüğ Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde hayatını kaybetti.

 Uzungöl’lü hemşehrilerimizden merhum Alibey Özen'in eşi  olan Hatice Özen, Bursa’da ikamet eden hemşerilerimizden ve Çaykara İlçesinin yetiştirmiş olduğu en önemli değerlerden Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Özen ile Cemal ve Metin Özen’in anneleriydi.

Merhume Hatice Özen,22 Temmuz 2022 Cuma günü Cuma namazına müteakip Bursa Mihraplı Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhume Hatice Özen’e  Allah’dan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

PROFESÖR DOKTOR YILMAZ ÖZEN’İ TANIYALIM

Çaykara İlçesinin yetiştirmiş olduğu en önemli değerlerden Bursa ilinde Çaykara İlçesini en mükemmel bir şekilde temsil eden Akademisyenlerimizden olan Çaykara’lı Hemşerimiz Yılmaz Özen,1956  yılında Uzungöl’de doğdu. 1976-1982  yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde Tıp Öğrenimimi bitirdi ve  mezun oldu. Tıp doktoru olarak 2 yıllık zorunlu hizmetini Süleyman Beyler Sağlık Ocağı Ereğli / Zonguldak’ da yaptı. Tıpta Uzmanlık Eğitimini, 1984–1988 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalında gerçekleştirdi. Ocak 1991 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalında başasistan olarak göreve başladı. Aynı bölümde Mayıs 1993 yılında yardımcı doçent oldu. Ekim 1994 yılında Doçent oldu. Ekim 2010’da Profesörlük kadrosuna atandı.

 1993 yılında Baylor Med.S.Hospital’ de (Dalas Texas)3 ay süre ile Karaciğer Transplantasyonu departmanında çalışmalara katıldı.

Çaykara'lı Akademisyen Yılmaz Özen, Halen Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı olarak görev yapmaktadır.

İLETİŞİM

Prof. Dr.Yılmaz Özen-Oğlu-0 532 354 54 21

Cemal Özen-Oğlu-0 55 581 87 300

Metin Özen-Oğlu- 0 555 818 73 03



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Profesör Yılmaz ' Acısı

İlginizi Çekebilir