Çaykara'lı Sanatçıdan Engelliler Günü Programında Öğrencilere Türkü Dinletisi

Çaykara

Çaykara'lı Sanatçı Yusuf Ağırman tarafından Engelliler Günü Programında Öğrencilere Türkü Dinletisi

Trabzon’un Çaykara İlçesi Taşkıran Eğitim Kurumlarında gerçekleştirilen program kapsamında Engelli Sanatçı Yusuf Ağırman tarafından öğrencilere türkü dinletisi programı gerçekleştşirildi.

Trabzon’un Çaykara İlçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile öğretmen ve öğrenciler tarafından 7 Aralık 2023 Perşembe Günü Taşkıran Eğitim Kurumları Salonunda “Dünya Engelliler Günü Farkındalık Etkinliği ” program düzenlendi.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Jandarma Bölük Komutanı Vekili Astsubay Başçavuş Mesut Eltimur,Sakarya Trabzonlular Derneği Başkanı Prof. Dr.Fehmi Çelebi,Çamlıbel Mahallesi Muhtarı Abdullah Kulaç,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Tuncer ile öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Programda Çaykara’lı Mahalli Sanatçı Yürüme Engelli Yusuf Ağırman sahne alarak bağlama eşliğinde öğrencilere birbirinden güzel türküler okuyarak muhteşem bir müzik dinletisi gerçekleştirdi ve Engelliler Günü ile ilgili örnek bir çalışmaya imza atarak farkındalık ortaya koydu.



İlginizi Çekebilir