Çaykara'lı Şehit Ahmet Çamur İçin Manavgat'ta Hatıra Ormanı

Çaykara

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından Çaykara’lı Şehit Ahmet Çamur için Antalya Manavgat’ta Hatıra Ormanı oluşturuluyor

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu İlçemiz Soğanlı Mahallesinde bulunan Şehit Ahmet Çamur’un Şehitlik yıl dönümü için gerçekleştirilen törene katıldı.Törende bir konuşma yapan İl Başkanı Sezgin Mumcu AK Parti Trabzon Teşkilatı olarak Antalya Manavgat’ta Şehidimizin isminin bir ömür boyu yaşayacağı “Ahmet Çamur Hatıra Ormanı” oluşturacaklarını ifade etti.

Vatan için canini feda eden bütün sehitlere Allah’tan rahmet dileyen İl Baskani Dr. Sezgin Mumcu "Devletimizin bekası milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını feda eden bütün sehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Sehit polis Komiser Ahmet Çamur da vatanimiz için canini feda etti. Bugün ülkemizde huzur ve güvenli bir şekilde yasayabiliyorsak bunları basta Aziz sehitlerimize borçluyuz. Onları hiçbir zaman unutmayacağız ve rahmetle anmaya devam edeceğiz" dedi.

Sehit Polis Komiser Ahmet Çamur için Hatıra ormanı oluşturduklarını belirten İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu "Ülke olarak zorlu günlerden geçiyoruz. Son zamanlarda sel, doğal afetler ve orman yangınları gerçekten bizleri çok üzdü ve millet olarak adeta yaraları sarmak için seferber olduk. Bizlerde elimizden gelen gayreti ortaya koyduk. Bugün şehit polisimizin vefat yil dönümü. Bizler hem kendisini rahmetle anmak hem de adini hatıra ormanında yaşatırken yanan yerleri yeniden yeşertmek istedik. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekâni cennet olsun" ifadelerini kullandı.

AK Parti Trabzon Il Başkanlığı tarafından ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Orman Bakanlığı’nın ilgili birimleri ile protokol yapılarak Antalya’nin Manavgat ilçesinde ’Ahmet Çamur Hatıra Ormanı’ oluşturulması konusunda mutabakat yapıldı. İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu anma programı sonrasında Sehit Komiser Ahmet Çamur’a adına tutulan anı defterine düşüncelerini yazdı. 



İlginizi Çekebilir