Çaykara'lı Taraftar Berlin'e Trabzonspor Bayrağı Astı

Çaykara

Almanya’da ikamet eden Çaykara’lı Yusuf Fidan oğlu Emre Fidan ile birlikte Berlin Zafer Sütununa Trabzon Spor bayrağı astı.

Almanya’da ikamet eden Çaykara’lı Yusuf Fidan oğlu Emre Fidan ile birlikte Berlin Zafer Sütununa Trabzonspor bayrağı astı.

Çaykara’lı hemşerilerimizden Almanya’da ikamet eden Yusuf Fidan,Oğlu Emre Fidan ile birlikte Berlin Zafer Sütununa Trabzon Spor Bayrağı astı. Süper Lig'in bitmesine 8 hafta kala lider Trabzonspor ile en yakın rakibi Konyaspor'la arasında 15 puan fark var.

Yıllar sonra şampiyonluğa bu kadar net bir başarı ile yakın olan bordo mavili takıma gönül veren futbolseverler, şimdiden takımlarının başarısını yurt dışında da çeşitli etkinliklerle kutluyor.

Bu etkinliklerden bir tanesi de Almanya2da yaşanıyor.Aslen İlöçemiz Uzungöl Mahallesinden olup Almanya’da ikamet eden Yusuf Fidan oğlu Emre Fidan ile birlikte Almanya’nın Başkenti Berlin’de bulunan Berlin Zafer Sutununa Trabzon Spor Bayrağı astı.

YİNE "BİZE HER YER TRABZON" DEDİLER

Çaykara’lı hemşerimiz Yusuf Fidan’ın bu davranışı “Bize her yer Trabzon” sloganını bir kere daha akıllara getirdi.

Her yaz tatili için Çaykara İlçesine gelen Yusuf Fidan futbol ve Trabzon Spor tutkusu ile tanınıyor.2005 ve 2007 Yıllarında Çaykara Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvasında Uzungöl Spor forması ile sahaya çıkan Yusuf Fidan çok başarılı maçlar çıkarmış ve futbolu ile alkışlanmıştı.

Süper Ligde, bu sezon emin adımlarla Şampiyonluğa giden Trabzonspor’da taraftarlar da bu sevince ortak olmaya devam ediyor. 


Çılgınlıkları ile bilinen Trabzonsporlu taraftarların son hareketi ise Almanya’da 1864 yılında Heinrich Strack tarafından İkinci Scheswig Savaşındaki Prusya zaferi anısına tasarlanan Berlin Zafer Stünuna bordo - mavili bayrağı asmak oldu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Yusuf Fidan’ın bu davranışı çok kısa bir süre içerisinde sosyal medyada da gündem olmayı başardı.Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf çok kısa bir sürede paylaşım rekorları kırarken Bir çok Trabzon Spor taraftarı tarafından tıklanma rekorları kırdı.

Taraftarlar fotoğrafa yaptıkları yorumlarda ağırlıklı olarak Trabzon Spor’un her yerde taraftarının olmadığını ifade ederek talihsiz bir açıklama yapan Hıncal Uluç’a göndermelerde bulundular.

İşte bazı yorumlar;


Ali Keleş isimli bir taraftarın paylaşımında, “Berlin heykele de bayrağı astırdık. Bu cesareti gösterip dileğimizi yerine getiren Yusuf Fidan abime ve oğlu Emre Fidan’a teşekkür ediyoruz. Bize her yer Trabzon” ifadelerini kullandı. 


Ahmet Keleş:Helal sana kardeşim.Resmen Şampiyonluğun fitilini Almanya’dan yaktın.

TS vekilli:Hedef bayrağı Mars’a falan dikmek

Krcys61:Astronot şu an yolda.Nisanın sonunda Mars’ta da dalgalanacak.

Yabodayi1.40 Sene olmuş ağabeyciğim.Her yere asılmalı bu bayrak.

Ali Arduc-Bu bayrağın Mars’a çıkma olasılığı yüksek

Fırtına,ihtilal,efsane-Sırada Amerika Özgürlük heykeli var.

Tamer Aydın-Hıncal Uluç da bizi görecek mi?

Ali Keleş-Bu daha başlangıç.Daha fazlasını yapacağız.Sırada Galata var.

Özkan Sümeroloji:New York özgürlük heykeline de ben asacağım.

Adem Bay.Bir Zat-ı muhterem de mesela Tekirdağ’da Trabzon Spor taraftarı var mı demişti.

Celil Koç-Berlin Trabzon’un neresinde kalıyor tam olarak Hıncal Bey.

 



İlginizi Çekebilir