Çaykara'lı Tır Şoförü Kazada Hayatını Kaybetti

Çaykara

İlçemiz Çayıroba Mahallesinden Ruşen Biberoğlu Niğde’de geçirmiş olduğu trafik kazası sonrasında hayatını kaybetti

Murat ve Azmi Biberoğlu’nun kardeşleri olan Merhum Ruşen Biberoğlu’nun abisi Azmi Biberoğlu Çaykara İlçesinde bir atelyede çalışmaktadır. Niğde'de, önündeki Tır'a çarpan Çaykara’lı Tır  sürücüsü Ruşen Biberoğlu hayatını kaybetti.

Kaza, 24 Aralık Perşembe akşam saatlerinde Adana- Niğde yolu Kemerhisar bağlantısı yakınlarında meydana geldi. Ruşen Biberoğlu yönetimindeki 34 CVS 472 plakalı TIR, önündeki TIR'a çarptı. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekibi, hurdaya dönen TIR'ın içindeki sürücü Biberoğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza yerine gelen savcının yaptığı incelemenin ardından Biberoğlu'nun cesedi, Niğde Ömer   Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna götürüldü. 

Merhum  Ruşen Biberoğlu’nun  cenazesi hastane morgundan alınarak 25 Aralık 2020 Cuma Günü İlçemiz Çayıroba Mahallesine getirildi.

Burada hijyen kurallarına uygun bir şekilde maskeli ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Ruşen Biberoğlu’na Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Murat Biberoğlu-Kardeşi-0 536 3063137

Azmi Biberoğlu-Abisi- 0 536 3684543

 



İlginizi Çekebilir