Çaykara'lı Tosun Taekwando'da Van İl Şampiyonu

Çaykara

Çaykara’lı Taekvando Sporcusu Gökdeniz Tosun Van İlinde düzenlenen Taekwando İl Birinciliği Şampiyonasında Van İl Birincisi oldu

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2021 yılı faaliyet programında yer alan ve Taekwondo il temsilciliği tarafından organize edilen Taekwondo Van İl Birinciliği Müsabakalarında Çaykara’lı Hemşerimiz kilosunda Van İl Birincisi olarak Van İlini Türkiye Geneli Yarışmalarında temsil etme hakkını kazandı.

Aslen İlçemiz Yeşilalan Mahallesinden olan ve ailesinin 1965 yılında Van İli Özalp İlçesi Emek Köyüne iskan olarak gitmesi sebebi ile burada doğup büyüyen Gökdeniz Tosun Van İl Birincisi olarak Çaykara İlçesinin gurur kaynağı oldu.

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2021 yılı faaliyet programında yer alan ve taekwondo il temsilciliği tarafından organize edilen Taekwondo Van İl Birinciliği Müsabakaları ve Türkiye Şampiyonası seçmeleri genç erkekler ve genç kızlar, büyük erkekler ve büyük kızlar kategorilerinde il genelinden toplam 8 kulüpten 106 sporcu katılım sağladı.

Ailelerinde yoğun bir katılım sağladığı ve çekişmeli müsabakaların yaşandığı taekwondo il birinciliği müsabakaları çekişmeli müsabakalara sahne oldu



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Tosun Taekwando' Şampiyonu

İlginizi Çekebilir