Çaykara'lı Uğur Çiçek,Bilardo'da Trabzon İl Şampiyonu

Çaykara

Çaykara'lı Uğur Çiçek,Bilardo'da Trabzon İl Şampiyonu oldu.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 100. Yıl 3 bant Bilardo Trabzon İl Birinciliği turnuvasında Çaykara’lı Uğur Çiçek,Trabzon İl Şampiyonu oldu.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bilardo tesislerinde gerçekleştirilen 100. yıl 3 bant bilardo şampiyonasında Çaykara’lı Uğur Çiçek Trabzon İl şampiyonu oldu.



32 bilardocunun katıldığı 100.yıl Cumhuriyet Kupası Trabzon İl Şampiyonasında müsabakalar eleminasyon usulu ile oynandı. 

3 gün süren şampiyona sonunda Uğur çiçek ile Ahmet Kömürcüoglu finale yükseldiler. Final müsabakasında Ahmet Kömürcüoğlu nu 40- 30 mağlup eden Uğur Çiçek kupanın sahibi oldu.

Şampiyonada Erdem Kurbetli ile Serdar Pulatlı üçüncülüğü elde ettiler. Şampiyon Uğur Çiçek, " Böylesi önemli bir günde aldığım birincilik ödülünü Cumhuriyet sevenlere armağan ediyorum” dedi.

 ikincilik kupasını kazanan Ahmet Kömürcüoğlu da 100. yılın tüm ülkemize ve sevenlere nice 100 yıllar getirsin ifadelerine yer verdi.

Bilardo Federasyonu Trabzon İl Temsilcisi Mehmet Gedikli de Trabzon da bilardo faaliyetlerinin her geçen gün arttığını ve böylesi anlamlı şampiyonalar yapmaya devam edeceklerini söyledi.

UĞUR ÇİÇEK’İ TANIYALIM

İlçemiz Uzungöl Mahallesinden olan  ve 20 seneden bu yana Uzungöl Outdoor Yöneticisi olarak Uzungöl ve Bölge Turizmine hizmet veren Uğur Çiçek Turizmci kimliğinin yanı sıra sporcu kimliği ile de öne çıkıyor.

2023 Yılı Turizm sezonunda Yamaç Paraşütünün yanı sıra doğa tutkunları için Jeep Safari,Tırmanış,Kamp,Doğa Yürüyüşü gibi aktiviteler de gerçekleştiren Uzungöl Outdoor Ekibi misafirlerin doğa ile baş başa tatil yapabilmesi için etkinlik alanlarını geliştirmeye devam ediyor.

Uzungöl’e yaklaşık 1.5 KM mesafeden başlayan uçuşlar esnasında Uzungöl’de bulunan misafirler de Gökyüzünden Uzungöl’e doğru bir kuş gibi süzülerek inen Yamaç paraşütü hayranlarını çok büyük bir keyif ile izliyor,video ve fotoğraflarını çekiyor.



İlginizi Çekebilir