Çaykara'lı Yazarın Anne Acısı

Çaykara

İlçemiz Yeşilalan Mahallesinden Hadiye Dama 88 yaşında vefat etti.

İlçemiz Yeşilalan mahallesi,merkez sokak eşrafından Hadiye Dama(88) tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Uzun zamandan beri rahatsız olan İstanbu da hastanede de tedavi gören İlçemiz Yeşilalan Mahallesi  eşrafından merhum Ahmet Dama’nın eşi,Kahraman ve Süleyman Dama’nın anneleri Hadiye Dama tedavi gördüğü hastane de  10-05-2022 Salı günü hayatını kaybetti.

Merhume Hadiye Dama Çaykara İlçesinin yetiştirmiş olduğu önemli Eğitimcilerden Kadıköy Anadolu Lisesi Öğretmeni Araştırmacı Yazar Süleyman Dama’nın annesiydi.

Merhume Hadiye Dama’nın  cenazesi istanbul’dan getirildi. 11-05-2022 Çarşamba günü Yeşilalan  merkez camii yanında öğle namazı müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan  aile kabristanlığına defnedilecektir.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhume Hadiye Dama’ya Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Süleyman Dama-Araştırmacı Yazar-Eğitimci-Oğlu-0 532 7674247

ARAŞTIRMACI YAZAR EĞİTİMCİ SÜLEYMAN DAMA’YI TANIYALIM

Çaykara İlçesinin yetiştirmiş olduğu önemli Eğitimcilerden Süleyman Dama İstanbul Kadıköy Anadolu Lisesinde öğretmen olarak görev yapmaktadır.Aynı zamanda Araştırmacı Yazar  olan Süleyman Dama  Araştırma - İnceleme, Edebi Eserler, Edebiyat kategorilerinde çeşitli eserler yazmış çok okunan v e takip edilen popüler bir yazardır.

Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Bir Asırlık Hüzün, Ey Yar Gir Kalbime, Gavsül Azam Abdülkadir Geylani,Gülleri Toplayan Genç, Hedef 2071, Koruyucu Esma,Sultan-ı Naz, İnancın Gölgesinde Aşk ve İsyan olarak sayılabilir.

 

Süleyman Dama’nın kitapları; Çav Yayıncılık, İkinci Adam Yayınları, IQ Kültür Sanat Yayıncılık aracılığıyla kitapseverlerle buluşmaktadır.
Süleyman Dama tarafından yazılan son kitap "Hedef 2071", IQ Kültür Sanat Yayıncılık tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Yazarın Acısı

İlginizi Çekebilir