Çaykara'lı Yusuf Yazıcı Yeniden Trabzonspor'da

Çaykara

Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Lille'de forma giyen Çaykara’lı Hemşerimiz milli futbolcu Yusuf Yazıcı, yeniden Trabzonspor’a dönmenin heyecanını yaşıyor.

Çaykara İlçesinin Futbol dünyasına kazandırmış olduğu ve Ülkemizi Uluslararası Futbol dünyasında büyük bir başarı ile temsil eden Yusuf Yazıcı Fransa’da Lille takımından Trabzonspor’a dönmenin heyecanını yaşıyor.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun çok gizli bir şekilde yürüttüğü transfer operasyonu ile Fransa’nın Lillie takımından 1 seneliğine Trabzonspor takımımıza kiralanan Futbolcumuz Yusuf Yazıcı uçakla bu gün öğle saatlerinde İstanbul’a geldi.İstanbul’da önce sağlık kontrolünden geçecek olan Çaykara’lı Futbolcumuz Yusuf Yazıcı,ardından kendisini Bordo Mavili renklere bağlayacak olan sözleşmeye imza atacak.Trabzonspor Futbol Takımımızın bu akşam İstanbul’da oynayacağı Ümraniyespor karşılaşmasını tribünden izleyecek olan futbolcumuz Yusuf Yazıcı daha sonra bordo mavili formayı sırtına geçirerek Trabzonspor’un başarısı için ter dökmeye başlayacak.

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi kadrosuna da ismi eklenen Yusuf Yazıcı önceki sene Lilie ile Avrupa Liginde göstermiş olduğu üstün başarıyı bu defa Trabzonspor için göstermek için sahada olacak.

REKOR ÜCRETLE TRANSFER OLMUŞTU

2019 Yılında 16.5 Milyon Euro gibi rekor bir ücret ile Fransa’nın Lilie takımına transfer olan Çaykara’lı futbolcumuz Yusuf Yazıcı,2011 yılında Şampiyon olan Trabzonspor’un en önemli oyuncularından bir tanesiydi.

Fransa’da Lilie Forması ile 2020-2021 sezonunda Şampiyonluk sevinci yaşayan oyuncumuz ayrıca UEFA Avrupa Liginde de attığı goller ve göstermiş olduğu mükemmel performans ile herkesi kendisine hayran bırakmıştı.

2021-2022 Futbol sezonunun ikinci yarısında CSKA Moskova Takımına kiralık olarak gönderilen oyuncumuz Yusuf Yazıcı yarım dönemlik zaman diliminde atmış olduğu 10 gol ile takımına çok önemli katkılar sağlamıştı.

Yurt dışındaki ilk deneyiminde Ülke futbolunu en mükemmel bir şekilde temsil eden oyuncumuz Yusuf Yazıcı şimdi yeniden taraftarı olduğu çocukluk aşkı Trabzonspor’da.

Bizler inanıyoruz ki Çaykara’lı oyuncumuz Yusuf Yazıcı ile birlikte Trabzonspor’umuz 2022-2023 Futbol sezonunda hem Süper Lig’de Şampiyonluk sevinci,hem Türkiye Kupası Şampiyonluğu hem de UEFA Avrupa Liginde mükemmel başarılar elde ederek muhteşem bir sezon yaşayacak.

Ve oyuncumuz Yusuf Yazıcı…Bordo mavili forma ile göstereceği muhteşem performans ile yeniden Dünya Devlerinin transfer listesine girecek ve Ülke futbolunu yurt dışında büyük bir başarı ile temsil etmeye devam edecek.

ÖRNEK BİR ÇAYKARA’LI

İlçemiz Taşlıgedik Mahallesinden olan oyuncumuz Yusuf Yazıcı Çaykara’lı Hayırsever İş Adamı İsmail Yazıcı’nın oğlu.

2021 Yılında pandemi yılı olması sebebi ile Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesi ile iletişime geçen oyuncumuz Yusuf Yazıcı Çaykara İlçesinde ve mahallelerinde bulunan bakkallarda vatandaşların yaklaşık 450 000 TL’lik borçlarını üstlenerek ve bu borçları kapatarak örnek bir paylaşma ve yardımlaşma duygusunun yanı sıra Çaykara İlçesine vermiş olduğu gönül bağını da ortaya koymuştu.

Her fırsatta Çaykara İlçesine gelen oyuncumuz Yusuf Yazıcı Çaykara İlçesinde her alanda vatandaşlar ile bir arada yer alarak sade bir vatandaş olarak yaşamını sürdürüyor.

Şekersu Yaylasında…Karaçam’da…Uzungöl’de…Taşkıran’da…Sokakta yürürken…Bir bakmışsınız ki yanınızda bir araç durmuş.25 Yaşında gencecik fidan gibi bir delikanlı durmuş yanınızda.Halinizi hatırınızı soruyor.Bir soru var kafanızda.Acaba bu o mu diye.Hiç kuşkunuz olmasın.Odur o.Yusuf Yazıcı’dır size selam veren genç delikanlı.



İlginizi Çekebilir