Çaykaralı Genç Avukat Hukuk Bürosunu Açtı

Çaykaralı Genç Avukat Hukuk Bürosunu Açtı

Çaykaralı Avukat Selman Aktürk Trabzon Meydan'da Avukatlık bürosunu açtı.

İlçemiz yeşilalan Mahallesinden, Çaykara'da esnaflık yapan Kemal Aktürk'ün oğlu Avukat Selman Aktürk hukuk bürosunu açtı. 

2011 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitiren Aktürk, 1 yıllık avukatlık stajını İstanbul'da tamamladı. İstanbul'da gerek eğitimi devam ederken, gerek staj döneminde ve sonrasında Ticaret Hukuku, Kamulaştırma Hukuku, İcra İflas Hukuku, Ceza Hukuku, Medeni Hukuk ve İdare Hukuku alanlarında faaliyet gösteren hukuk ve danışmanlık ofislerinde çalıştı. 2014 yılında çok sevdiği memleketi Trabzon'a gelen Aktürk burada bir yıl boyunca bir hukuk ofisinde mesleğimi icra ettikten sonra Trabzon Gazipaşa Mah.Uzun Sokak Zafer Çarşısı no:11/203 nolu adresinde kendi hukuk bürosunu açarak iş hayatına açıldı. 

Gazetemize açıklamada bulunan genç Avukat Selman Aktürk,” Adalet, dürüstlük ve hakkaniyet ilkeleri çerçevesinde memleketime hizmet vermek üzere serbest avukatlık yapmak için Aktürk Hukuk Bürosu'nu kurdum. Başta Ticaret Hukuku, Kamulaştırma Hukuku, İcra İflas Hukuku, Medeni Hukuk, Ceza Hukuku ve İdare Hukuku olmak üzere hukukun hemen her alanında faaliyet göstermekte; aynı zamanda sözleşmeler ve hukuki ihtilafların çözümü noktasında şirketlere ve bireylere danışmanlık hizmeti vermekteyim. iyi avukat, vicdani değerlerini unutmayan, müvekkillerimin gözlerinde gördüğüm ışıkla yolunu çizen, işini düzgün yapan, başarılı bir avukat olmak” şeklinde konuştu. 

/resimler/2015-4/20/1139100842094.jpg

AVUKAT SELMAN AKTÜRK KİMDİR?

1989 yılında Trabzon'un Çaykara ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimimi Samsun'unun Bafra ilçesinde tamamladıktan sonra 2007 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandı. Mezun olduktan sonra bir yıllık avukatlık stajımı İstanbul'da tamamladı. İstanbul'da gerek eğitimi devam ederken, gerek staj döneminde ve sonrasında Ticaret Hukuku, Kamulaştırma Huku, İcra İflas Hukuku, Ceza Hukuku, Medeni Hukuk ve İdare Hukuku alanlarında faaliyet gösteren hukuk ve danışmanlık ofislerinde çalıştı. 2014 yılında mesleğini memleketinde icra etmek üzere Trabzon'a yerleşti. Trabzon'da da bir yıl boyunca bir hukuk ofisinde çalıştıktan sonra Uzun sokak Zafer Çarşısında kendi hukuk bürosunu açtı./resimler/2015-4/20/1139548186698.jpg



İlginizi Çekebilir