Çaykaralı İşadamına ‘Başarı Plaketi'

Çaykaralı İşadamına ‘Başarı Plaketi

İthalat İhracat Dâhili Ticaret Limited Şirketi`nin sahibi Çaykaralı Şükrü Dingiloğlu,na 40 yıl başarı plaketi verildi.

İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği (İGTOD) tarafından ticarette 40 yılı aşkın süreyle hizmet eden Çaykaralı işadamı İthalat İhracat Dâhili Ticaret Limited Şirketi`nin sahibi Şükrü Dingiloğlu`na plaket takdim edildi. 

İstanbul Silahtarağa Caddesi üzerinde bulunan Eyüp Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törene, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği (İGTOD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karlı ile çok sayıda dernek üyesi katıldı. 

"BÜYÜKLERİMİZE VEFA BORCUMUZ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜK"
Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Mustafa Karlı, Büyüklerimize bir vefa borcumuz olduğunu düşündük ve bu nedenle böyle bir organizasyon yaptık. Gıda ticaretinde 40 yıl ve üstü ticaret yapan gerek ekonomiye katkı sağlayan gerekse nesline örnek olan bugünkü temelimizi oluşturan bizlere ahilik kültürünü yaşatan büyüklerimize bu vefa borcumuzdur,” dedi. 

/resimler/2015-4/27/1751079511878.jpg

"ÇAYKARA EĞİTİM VAKFI KURUCUSUYUM"

İthalat İhracat Dâhili Ticaret Limited Şirketi`nin sahibi Şükrü Dingiloğlu,"Beklediğim bir şey değildi. İnsan bazı hizmetler yapar. ve onların neticesinde iyi netice hasıl olunursa ilgi görürsünüz. Bu benim hoşuma giden, onore eden bir olay. Hayırlı olur inşallah bu çalışmalar. Ortaokulu Çaykara`da, Liseyi Trabzon`da ve İstanbul Hukuk Fakültesi`ni bitirdikten sonra ticari hayata başladım. Stajımı yaptıktan sonra avukatlık yapmadım. Ticaretle uğraştım. İthalat ve İhracat yaptım. Sosyal bazı çalışmalarım da oldu. Çaykara Eğitim Vakfı`nı kuran kişiyim. 30 senenin üzerinde bir hayli talebe okuttum, okutmaya da devam ediyorum. Bu durumdan da zevk alıyorum. Dokuz yıl bu derneğin başkanlığını yaptım" dedi./resimler/2015-4/27/1752212169547.jpg



İlginizi Çekebilir