Çaykaralılar 3 Kuşağı Buluşturdu!

Çaykaralılar 3 Kuşağı Buluşturdu!

İstanbul´da faaliyet gösteren Trabzon ve Çaykaralılar Derneği 24 saatte 3 kuşağı bir araya getirerek bir ilke imza attı.

1996 yılında kurulan, İstanbul-Kartal ilçesinde faaliyet gösteren, Çaykara Kültür Dayanışma Derneği geçmişte yaptığı kültürel ve Sosyal projelerle gündemde yerini alırken, kısa bir süre önce yaptığı kongre ile göreve gelen Çiçeği burnunda yeni Başkan Yücel Var Başkanlığında etkinliklere hızlı başladı./resimler/2016-3/21/1004158034615.jpg24 Saatte üç kuşağı birden aynı çatı altında buluşturmak için kolları sıvayan Trabzon ve Çaykaralılar Dernek Yönetimi ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel VAR 19.03.2016 Saat:19:00´da Trabzon ve Çaykaralılar Derneğinde Gençlik kolları ile bir araya gelip önce mangal yaptılar. Yemekte bir konuşma yapan Başkan VAR ; ?geçmiş yönetimlerde olduğu gibi bu yönetimde de önceliğimiz gençlerimizdir ?mesajını verdi Başkan Yücel VAR şöyle davam etti;

Yarınlarımızın teminatı gençlerimizi aynı çatı altında geçmişine sahip çıkan ve geleceğini birlikte yapılandırabilecek  güçlü, gelenek ve göreneklerine bağlı bir nesli sizlerle  birlikte oluşturmak zorundayız. Yarının büyükleri sizler geleceği en iyi şekilde yapılandırabilmek için öncelikle birbirinize sahip çıkmalı gurbet ellerde geçmişinizi unutmadan örf ve ananelerinize bağlı kalmalısınız. Biz Trabzon ve Çaykaralılar Dernek yönetimi olarak sizlerin tüm istek ve önerilerinizde yanınızda olacağımızı bilmesiniz dedi. Yemekte söz alan Trabzon ve Çaykaralılar Dernek yönetim kurlu ve Gençlik Platformundan sorumlu üyesi Sayın Cemal GENÇ ?Bundan sonra birliğimizi be beraberliğimizi pekiştirecek birçok aktiviteye birlikte imza atacağız dedi. Dernek yönetim kuruluna ve Dernek başkanına teşekkür eden Cemal GENÇ ayrıca Bu akşam aramızda olan ve emeği geçen tüm gençlik kolları üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederim diyerek herkesi tebrik etti.

Gece gençlik kollarının samimi ortamda sohbet ve ilerleyen günlerde yapılacak etkinliklerle ilgili bilgilendirmelerle sona erdi. 

Haber:Fatih Kaya/İstanbul



İlginizi Çekebilir