Çaykaralılar Derneği Dur Durak Bilmiyor

Çaykaralılar Derneği Dur Durak Bilmiyor

İstanbul´da faaaliyet gösteren Trabzon Çaykaralılar Derneği Yaptığı etkinliklerle ülkemizdeki birçok STK´lara örnek olmaya devam ediyor

Türkiye´nin en aktif hemşeri derneği Trabzon ve Çaykaralılar Derneği´nden Karadeniz Kültürünü tanıtmakta büyük bir hizmet daha gerçekleştirdi.. 

Trabzon ve Çaykaralılar Derneği Karedeniz insanının misafir perverliğini tanıtmak amacıyla Topselvi Yalı Yunus Mahhalesi Sivil Toplum Kuruluşu başkanlarını ücretsiz olarak 23.Ekim.2016 tarihinde Sapanca, Kocaali Maden Deresi ,Karasu ve Hendek ilçelerini kapsayan KÜLTÜR ve SPOR turu düzenledi./resimler/2016-10/24/1416303601512.jpgSağlıklı yaşam için spor etkinliğinde Maden Deresinde Trekking yaptıktan sonra Hendek Çam dağı mevkiinde dostlukları pekiştirmek için sohbet ve muhabbet ortamı oluşturuldu. Değişik il ve kültüre sahip insanların nasıl kardeşçe bir arada olduğunu gösteren bu etkinliğimiz özellikle ülkemizin geçirdiği bu zor zamanlarda teröre ve teröriste inat birlik ve beraberliğimizin asla bozulamayacağının kanıtı ve fotoğrafıdır. Tüm katılımcılarının memnuniyetlerini ifade ettikleri konuşmalardan sonra misafirlerin daha sık bir araya geleceklerini ve tüm dostlarına da bu tip etkinlikleri tavsiyede bulunacaklarını söylediler. 

Trabzon ve Çaykaralılar Yönetim Kurulu olarak yapılan kısa açıklamada emeği geçen, destek ve katılımda bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz,?denildi./resimler/2016-10/24/1417031258517.jpgKültür Turuna Katılan Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve Muhtarlar : 

İsa DURMUŞ Yalı Mahallesi Muhtarı
İsmail BÜYÜKKAYIKÇI TÜSİDEF Tüm Sinop Dernekleri Federasyonu Başkanı 
Faruk ŞAHİN Yörük Türkmenleri Derneği Başkanı
Ali Haydar SİNGÜN Erzincan İliç Dernek Başkanı 
Mehmet ÇELİK Malatya Hekimhan Dernek Başkanı 
Hasan ÇÖMLEK Holo Köyleri Dernek Başkanı 
Hüseyin ERKUBİLAY Altınorduspor Kulübü Başkanı 
Hakkı ŞİMŞEK Kartal Cemevi Yöneticisi 
Cihat UYGUN Kartal Sinoplular Derneği Başkanı ve Yalı,Yunus, Topselvi STK birliği Başkanı

Haber:Fatih Kaya/İstanbul



İlginizi Çekebilir