Çaykaralılar Derneğinden Kutlu Doğum Etkinlikleri

Çaykaralılar Derneğinden Kutlu Doğum Etkinlikleri

2017 Yılı Kutlu Doğum haftası münasebeti ile İstanbul-Kartal´da bulunan Çaykara Kültür Dayanışma Derneği birçok etkinlikler düzenledi.

2017 Yılı Kutlu Doğum haftası münasebeti ile İstanbul-Kartal´da bulunan Çaykara Kültür Dayanışma Derneği birçok etkinlikler düzenledi. 

Dernek lokalinde düzenlenen etkinlikte Kaynarca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Özcan moderetörlüğünde Kartal AK Şemseddin Cami İmamı Yaşar Zorlu, Kartal İlçe Müftüsü Mustafa Bayraktar katılımıyla gerçekleşti./resimler/2017-4/21/1139276465479.jpgEtkinliğe, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Yusuf Altay, Yalı Mahallesi Muhtarı, İsa Durmuş, Şalpazarı Fidanbaşı Dernek Başkanı, Salih Kanbut, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zerrin Armutçu, CHP Kartal Yalı Mahallesi Kadın Kolları yönetimi, Kartal Kent Konseyi Kadın Kolları Yönetimi ve dernek üyelerimizin yanı sıra mahalle sakinleri katıldı. 

Kur-an´ı Kerim tilavetiyle başlayan program, ilahi ve kasidelerle devam etti programın sonunda misafirlere lokma, şeker ikram edilirken ayrıca kadın kollarının el emeğiyle bir araya getirdiği çok güzel hediyeler takdim edildi. Çok güzel bir atmosferde gerçekleşen programda temel amacı olan İki Cihan Serveri Hz. Muhammed (SellellahuAleyhiveSellem) ve ailesi ashabı en güzel bir şekilde anılmış oldu./resimler/2017-4/21/1140017872272.jpgDernek yönetiminden yapılan açıklamada, ?etkinlikte bizlerden maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Kartal Belediye Başkanı Sayın Opr Dr.Altınıok Öz´e ve uzaktan yakından katılan tüm misafirlere, etkinlikte emeği geçen Başta TÇD Kadın Kolları Yönetimine ve TÇD Gençlik Kolları Yönetimine ve katkısı olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz, ?denildi.

ww.caykaragundem.com



İlginizi Çekebilir