Çaykaralılar Derneğinden Örnek Davranış

Çaykaralılar Derneğinden Örnek Davranış

Türkiye´nin en aktif hemşeri derneği olan İstanbul´da faaliyet gösteren Trabzon Çaykaralılar Derneği yardımlaşmada yine örnek bir hareket ve organizasyona imza attı.

Türkiye´nin en aktif hemşeri derneği olan İstanbul´da faaliyet gösteren Trabzon Çaykaralılar Derneği yardımlaşmada yine örnek bir hareket ve organizasyona imza attı. 

2017 yılında hayırseverlerin desteği ile ihtiyaç sahibi Müslüman Bosna-Hersek vatandaşlarına bizzat işin başında durarak kapı kapı vekaletini aldığı kurbanları İslami usullere göre hijyenik bir ortamda keserek dağıttı. /resimler/2017-9/11/1447231645221.jpgOrganizasyonda, Dernek eski başkanı Âdem Yıldız ve eşi Esra Yıldız, TÇD Yönetim kurulu üyesi İlker Bakioğlu ve eşi Vahide Bakioğlu katılarak Bosna -Hersek ?in ihtiyaç duyulan bölgelerinde yaşayan Müslüman Boşnak kardeşlerimize Kurban etleri ulaştırıldı. 

Dernek yönetimi tarafından yapılan açıklamada,  Bosna-Hersek´te kapılarını açıp yardımlarını esirgemeyen Bosna Hersek Cumhurbaşkanı Sayın Bakir İZZETBEGOVİÇ, Bosna Hersek Başbakanı Sayın Denis ZVIZDIC, Bosna-Hersek Diyanet İşleri Başkanı Sayın Hüseyin KAVAZOVIC, Sarayova Federasyon Başkanı Sayın Fadıl HOVALIC, İUS Uluslararası Saraybosna Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Hasan TOPALOĞLU´na , İUS Rektör Yardımcısı Sayın Faruk Berat AKÇEŞME, İUS Genel Sekreteri Sayın Arbin GERİÇ´e, İUS Genel Sekreter yardımcısı Sayın Nervin ALAGIC´beye İUS Temsilcisi Naida GEGO,Sayın Nadja BEGLEROVİC´e Sayın Mugdım ALIHODZIC´a , Sayın Mirnes BALTIC´a, Sedef Bosnia.d.o.o Şirket Müdürü Sayın Senad HODZİÇ´e, Etem EROĞLU´ya, Mesa Farma Sahibi Sayın Mehmet MANGIC´e, Sayın Nedim MANGIC´e ayrı ayrı teşekkür ederiz. Kesilen kurbanlar ekiplerimizce Saraybosna,Tuzla, Banja Luka, Mostar, Zenica ,Zavidovici,Kalesija,Tarcın,Pazaric,Kotor Varos,Skender Vakuf,Zepa,Cerska ve Bosna -Hersek ?in ihtiyaç duyulan bölgelerinde yaşayan Müslüman Boşnak kardeşlerimize ulaştırıldı. Bu organizasyonda maddi ve manevi katkısı bulunan herkesin Allah celleşanuhu hayırlarını ve kurbanlarını kabul etsin. İnşallah Siz değerli üyelerimiz ve katkıda bulunanlar sayesinde seneye başka ihtiyaç duyan Müslüman kardeşlerimize kurbanlarını ulaştırmaya çalışacağız,?denildi. /resimler/2017-9/11/1448043052232.jpgHaber:Çaykara Gündem Gazetesi

 



İlginizi Çekebilir