Çaykaralılar Kadın Kollarını Seçti

Çaykaralılar Kadın Kollarını Seçti

İstanbul-Kartal ilçesinde faaliyet gösteren Trabzon Çaykaralılar Kültür ve yardımlaşma derneği Kadın Kolları Yönetimini seçti.

İstanbul-Kartal ilçesinde faaliyet gösteren Trabzon Çaykaralılar Kültür ve yardımlaşma derneği Dernek Başkanı Yücel Var Başkanlığında yaptığı toplantıda 11.Dönem Kadın Kolları Yönetim kurulunu seçti. 

Derneğin konferans salonunda Başkan Yücel Var başkanlığında yapılan toplantıda 11.Dönem Kadın Kolları Yönetim Kurulu Seçildi. Toplantıda hazır bulunan Dernek Genel Sekreteri Sayın Ömer Sancar ve Dernek Yönetim Kurlu Üyesi Av. Namık Kemal Ertan kadın kollarının dolayısı ile Kadının hayatımızda ki önemine değinen koşumlarının akabinde Trabzon ve Çaykaralılar Derneğinin 11.Dönem Yönetim kurulunu toplantıya katılan tarafından seçildi. Seçim sonrasında yapılan Kadın Kolları Yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı.

Trabzon ve Çaykaralılar Derneği 11.Dönem Kadın Kolları /resimler/2016-4/27/1958365777591.jpgDernek Başkanı Sayın Yücel Var Seçim sonrası konuşmasında ?´Seçilen yeni Kadın Kolları yönetiminin derneğimize, mahallemize, memleketimize ve tüm ülkemize hayırlar getirmesini Allah´tan niyaz eder kendilerine başarılar dileriz´´ dedi.



RABİA KURT.
28.04.2016 12:06:58
SA ARKADAŞLAR PENDİK DERNEKLER FEDERASYONU KADIN KOMİSYON BAŞKANI RABİA KURT.SİZLERİN BÖYLE BİR GÖNÜLLÜ HİZMET VE CESARETİNİZDEN DOLAYI TENRİK EDERİM SİZLER GİBİ CESUR AKTİF BAYANLAR LA GURUR DUYUYORUM KADIN SADECE EV İÇİN DEĞİLDİR ARKADAŞLA BUNU BİLMELİYİZ HEPİMİZ. KADINSIZ BİR TOPLUM DÜŞÜNÜLEMEZ.SAYGILARIM LA

İlginizi Çekebilir