Çaykaralılar Piknik Alanında Buluşuyor

Çaykaralılar Piknik Alanında Buluşuyor

Bursa´da faaliyet gösteren Uzungöl ve Çevre Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneğinin organize ettiği" Piknik alanında buluşma ve konser şenliği? yapılıyor.

Bursa´da faaliyet gösteren Uzungöl ve Çevre Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneğinin organize ettiği, güney Marmara Bölgesi Trabzon, Çaykara ve Uzungöl Derneklerinin katılımıyla" Piknik alanında buluşma ve konser şenliği? düzenleniyor.  

Trabzon Uzungöl Dernekleri ve Aile birliğinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği? Piknik alanında buluşma ve konser şenliği? Bursa Osmangazı Gündoğdu Mahallesi piknik ve mesire alanında 24 Eylül 2017 Pazar günü düzenlenecek.  

Güney Marmara Bölgesi Trabzon, Çaykara ve Uzungöl Derneklerinin Bursa, İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Sakarya illeri ile bu illerin çevresinde ikamet eden hemşerilerimizin katılımıyla, Uzungöl ve Çevre Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen şenlikte, sunuculuğunu Karadeniz´in gülü Fadimenin yapacağı etkinlikte, Onay Şahin, Nuray Aksoy, Kaval Üstadı Süleyman Ağırman, Ahmet Karaca ve Mehmet İnal sahne alarak hemşerilerimizle buluşacak. 

Uzungöl ve Çevre Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından yapılan açıklamada,? 24 Eylül´de düzenlenecek olan Piknik alanında buluşma ve konser şenliğinde Bursa ve yöresinde bulunan tüm hemşerilerimizle buluşarak birbirimizle dayanışmayı sağlamak istiyoruz. Ücretsiz olan bu etkinliğimize tüm hemşerilerimizi piknik alanında bekliyoruz, ?denildi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi 



İlginizi Çekebilir