Çaykaralı Mühendis Ölü Bulundu

Çaykaralı Mühendis Ölü Bulundu

Çaykaralı Mühendis Aslan Kemal Albayrak ölü olarak bulundu

İstanbul Taksim'de bir binanın önünde Çaykara Kabataş Mahallesinden 32 yaşındaki Mühendis Aslan Kemal Albayrak ölü bulundu. 

Edindiği bilgiye göre; Bina önünde bir kişinin hareketsiz olarak yerde yattığını 155 telefonlarına ihbar eden vatandaşlar polisten yardım istedi. Saat 05:00 sularında olay yerine gelen polisler Aslan Kemal Albayrak'ın cansız bedeni ile karşılaştı. 

Albayrak'ın cansız bedeni burada yapılan işlemlerin arından İstanbul Adli Tıp Kurumuna otopsisi yapılmak üzere sevk edildi. Ön otopsisinde Albayrak'ın boyunun kırılarak öldüğü tespit edildi. Öte yandan yine aynı raporda maktulün hayatını 03:30 sularında kaybettiği bilgisine yer verildi. Talihsiz gencin biri veya birileri mi tarafından öldürüldüğü İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro dedektifleri tarafından inceleniyor. 

Aslan Kemal'in, Elektrik Elektronik Mühendisi olduğu ve İstanbul'a gezmeye gittiği öğrenildi. Taksim'de bir otelde 3 arkadaşıyla konakladığı hayatını kaybettiği zaman bu arkadaşlarının yanında olup olmadığı araştırılıyor. 

Çaykara Kabataş Mahallesinden Süleyman Albayrak`ın oğlu olan Aslan Kemal Albayrak'ın cenazesi Ankara Karşıyaka mezarlığında toprağa verildi. 

İrtibat:
Süleyman Albayrak(Babası): 0532 698 86 73

Ali Albayrak(Dedesi): 0537 226 24 63



İlginizi Çekebilir