Çaykara Muhtarlar Derneğinden Başhekim`e Ziyaret

Çaykara Muhtarlar Derneğinden Başhekim`e Ziyaret

Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Refik Maraşoğlu ile yönetim kurulu üyesi Mustafa Tahan Of Devlet Hastanesi Başhekimi Çaykaralı hemşerimiz Op. Dr. Şaban Uysal'ı ziyaret etti

Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Refik Maraşoğlu beraberinde dernek sekreteri Mustafa Tahan ile birlikte  Of Devlet Hastanesi Başhekimi Çaykaralı hemşerimiz Op. Dr. Şaban Uysal'ı makamında ziyaret ettiler. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başhekim Op.Dr.Şaban Uysal,” Of Devlet Hastanesi`nin çevresindeki 5-6 ilçeye hizmet verdiğini yaz aylarında hitap ettikleri nüfusun 130.000 civarında olduğunu ifade ederek, tüm Hastane Personeli ile etkin, hızlı, özverili sağlık hizmeti sunmak için çalıştıklarını, ifade etti.   /resimler/2015-5/15/2116252142527.jpgÇaykara Muhtarlar Derneği başkanı ve aynı zamanda Şahinkaya köyü Muhtarı olan Refik Maraşoğlu derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dernek sekreteri ve Uzungöl  muhtarı Mustafa Tahan `da özellikle yaz mevsiminde artan Uzungöl nüfusu ve turist sayısının sağlık sorunlarında ilk teşekküllü hastane olarak Of devlet Hastanesi`ni gördüklerini ifade etti.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir