Çaykara'nın Çocukları Bowling İle Buluştu,Gönüllerince Eğlendi

Çaykara

Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu Öğrenciler Bowling Etkinliği kapsamında Cevahir AVM'de Muhteşem bir gün geçirdiler.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Trabzon İL Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğinde öğrencilere yönelik olarak düzenlenen Bowling ve çeşitli etkinlikler Trabzon Cevahir AVM’de devam ediyor.

 “Çocuklar Bowling ile buluşuyor,Gönüllerince eğleniyor” sloganı ile gerçekleştirilen etkinliğe katılan öğrenciler gönüllerince bir gün yaşıyorlar.

Her hafta Çarşamba Günü Trabzon ilinin bir İlçesinden seçilen 30 kişilik öğrenci grupları Trabzon Büyükşehir Belediyesinin araçları ile Trabzon’a getiriliyor.Öğrencilerin öğle yemekleri de Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor.Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullara gönderilen yazı çerçevesinde bu etkinlikten Depremden zarar gören öğrencilerin öncelikli olarak faydalanmaları sağlanıyor.

8 Mart 2023 tarihinde başlayan etkinlik 1 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecek ve Trabzon ilinin tüm ilçelerinin bu olanaktan yararlanmaları sağlanacak.

Etkinlik kapsamında 29 Mart 2023 Çarşamba Günü Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu öğrencileri Trabzon Büyükşehir Belediyesi otobüsü ile Trabzon’a getirildi.Bowling ve basketbol etkinliği ile güne başlayan öğrenciler,öğle yemeklerinin ardından ise alanda bulunan tüm oyun parkurlarını yaklaşık 3 asaat boyunca kullanarak unutamayacakları bir gün yaşadılar.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliğinde her hafta Trabzon'un bir ilçesinde bulunan 30 öğrenciye yönelik olarak gerçekleştirilen Bowling Etkinliği kapsamında bu hafta sıra Çaykara İlçesindeydi.Zeki Bilge Ortaokulumuzun 5,6,7 ve 8. sınıflarından seçilen toplam 30 öğrenciyi Trabzon Cevahir AVM'ye getirdik.Öğrencilerimizin taşıma,yemek ve ulaşım  oyun alanı ücretlerinin tamamı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat ZORLUOĞLU tarafından karşılandı.Öğrencilerimiz 4 saat boyunca diledikleri tüm oyunları oynayarak unutamayacakları bir gün yaşadılar . Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu'na ve İL Milli Eğitim Müdürlüğümüze okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir