Çaykara'nın Fadime'si Arsin'e Gelin Gitti

Çaykara

İlçemiz Taşkıran Mahallesinden Fadime Ağırman ile Mehmet Aktürk Taşkıran’da gerçekleştirilen Kına Töreni ile mutluluğa ilk adımlarını attılar.

İlçemiz Taşkıran Mahallesinden Fadime Ağırman ile Mehmet Aktürk Taşkıran’da gerçekleştirilen Kına Töreni ile mutluluğa ilk adımlarını attılar. Genç çiftlerin düğün törenleri ise 18 Kasım 2022 Cuma akşamı saat 19.00’da Yomra Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Taşkıran Mahallesinin sevilen isimlerinden ve eski Muhtarlarından Yusuf  & Hanife Ağırman çiftinin dünyalar güzeli kızları Fadime ile Arsin’den Asiye & Ferhat Aktürk çiftinin yakışıklı oğulları Mehmet Aktürk Taşkıran ve Yomra’da  gerçekleştirilecek olan düğün törenleri ile evleniyorlar.

Fadime Ağırman’ın Kına Töreni 17 Kasım 2022 Perşembe akşamı Taşkıran Eğitim Kurumları salonunda gerçekleştirildi. Of Kına Düğün Organizasyon tarafından mükemmel bir şekilde organize edilen kına töreni hem salondaki görsel efektleri hem de mükemmel program organizasyonu ile göz kamaştırdı.

Kızını evlendirmenin tatlı heyecanını yaşayan Taşkıran Mahallesi eski Muhtarlarından Yusuf Ağırman’ın  düğün töreni boyunca tüm misafirleri ile yakından ilgilenmesi misafirler tarafından beğeni ile karşılandı.

Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Yakup Atalay ve Sanatçı Evren Dilaver Kına Töreni boyunca birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde düğün törenine katılan davetlilerin gönüllerinde eğlenmelerini sağladı.

Yaş pasta ve mini takı töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün töreni esnasında Yomra’da gerçekleştirilecek olan Düğün Törenine katılamayacak olan misafirler için Mini bir takı töreni de gerçekleştirildi. Takı töreninin ardından Of Kına Düğün Organizasyon firmasının mükemmel organizasyonu ile Gelin Fadime Ağırman’ın kına merasimi gerçekleştirildi.

Genç çiftlerin kına törenleri aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel, en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Fadime  & Mehmet  Aktürk çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

 



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Fadime' Arsin' Gelin Gitti

İlginizi Çekebilir