Çaykara'nın Muhtarları Ankara'da

Çaykara

Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu tarafından Ankara’ya bir ziyaret gerçekleştirildi.

Çaykara Muhtarlar Derneği’nin organize ettiği Ankara seyahatine dernek yönetimi ile birlikte toplam 7 muhtar katıldı .Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kulaç’ın Başkanlığında gerçekleştirilen ziyarete Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Şahinkaya Muhtarı Hüseyin Bayraktar,Şekersu Muhtarı Mehmet Aygün,Baltacılı Muhtarı Dursun Ali Baltacı,Çayıroba Muhtarı Naci Keleş ile Ulucami Muhtarı İbrahim Üstün  katıldı.

Muhtarlar olarak Çaykara İlçesinin Mahallelerinde yaşanan genel sorunları,yatırım taleplerini ve vatandaşlarımızın dilek ve temennilerini Bakanlara,Milletvekillerine,Müsteşarlara ve Ankara’da bulunan Çaykara’lı İş Adamlarına iletmek ve ziyaret etmek amacı ile gerçekleştirilen ziyaret son derece verimli bir çalışma ortamı içerisinde gerçekleştirildi.

Çaykara’lı Muhtarların Ankara ziyaretleri AK Parti Trabzon Milletvekili tarafından organize edildi.Muhtarlarımıza Ankara’da mükemmel bir ev sahipliği yapan milletvekili Bahar Ayvazoğlu Muhtarlarımızın Ankara’da karşılanması,konaklamalarının sağlanması,Bakanlar ve Daire Başkanları ile görüştürülmesi gibi bir çok organizasyon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu tarafından organize edildi.

İLK GÖRÜŞME ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI İLE

Çaykara’lı Muhtarlarımız Ankara’da İlk görüşmelerini  Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu İle gerçekleşti. Gazi meclisteki görüşmede Ulaştırma Bakanına  hediyelerini  ileten Çaykara’lı Muhtarlar  Ulaştırma ve Altyapı alanında sorunları iletip genel bir durum değerlendirmesi gerçekleştirdiler.Muhtarlarımız ayrıca kendilerini kabul etmelerinden dolayı  Bakan Karaismailoğlu’na teşekkür ettiler.

ENERJİ BAKANI FATİH DÖNMEZ İLE GÖRÜŞME

Çaykara’lı Muhtarlar yine Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun aracılığı ile gerçekleştirilen görüşmeler kapsamında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile görüştüler.Bakan Dönmez’e Çaykara İlçesinin elektrik sorunu ile ilgili bilgilendirme yapan Muhtarlar elektrik sorununun çözümü aşamasında Enerji Bakanından destek talebinde bulundular.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez’e Çaykara İlçesinde bulunan Taş Ocağı ve Taş Ocağının Çevreye vermiş olduğu zarar ile ilgili taleplerini de ileten Çaykara’lı Muhtarlar Bakan Dönmez’den bu taş ocağının çalışmalarının durdurulması konusunda destek talebinde bulundular.

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU’YA ZİYARET

Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu da makamlarında ziyaret ederek bir süre görüştüler.Çaykara İlçesi ile ilgili her çalışma ve projeye vermiş oldukları desteklerden dolayı Çaykara Halkı adına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür eden Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ayrıca taleplerini de İçişleri Bakanı Soylu’ya ileterek her konuda olduğu gibi talepler konusunda da destek taleplerini ilettiler.

BAKAN YARDIMCISI BAYRAKTAR’A ZİYARET

Enerji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Alparslan Bayraktar’ı makamında ziyaret eden Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri hazırlamış oldukları Çaykara ile ilgili taleplerini ileten raporu Bakan Yardımcısı Bayraktar’a ileterek destek talebinde bulundular.

Muhtarlarımız Yine enerji bakanlığında Çaykara’lı hemşerimiz Bilgi İşlem Başkanı Hakkı  Tok’u makamında ziyaret ettiler.

Enerji Bakanlığı Mali İşler Daire Başkanı Bayazıt Niyazoğlu’nu ziyaret eden Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Daire Başkanı ile Çaykara İlçesinin  enerji sorunları ile ilgili karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Çaykara’lı Hemşerimiz  AKP Ankara il Başkan vekili  Mustafa Erdoğan’ı  makamında ziyaret ettiler. Başkan Erdoğan’ın muhtarlarımıza göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka muhtarlar tarafından takdir ile karşılandı.

ORMAN BAKANLIĞINA ZİYARET

Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Orman Bakanlığına bir ziyaret gerçekleştirerek Çaykara İlçesi ile ilgili talep ve isteklerini içeren dosyayı Orman Bakanlığı yetkililerine teslim ettiler ve çeşitli görüşmeler gerçekleştirdiler.

BAŞKAN KULAÇ-ÇOK VERİMLİ BİR ZİYARET OLDU

Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu olarak vatandaşlarımızın dilek ve taleplerini iletmek üzere Ankara’ya gittiklerini ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kulaç çok verimli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini Çaykara İlçesi ile ilgili çok güzel sözler aldıklarını bu ziyaretlerin bundan sonra da belirli periyotlar ile gerçekleştirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

Konaklayacakları yerden Bakanlarımız ile olan görüşmelere kadar Ankara Programının tamamını Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu tarafından organize edildiğini ve Milletvekili Ayvazoğlu’nun Ankara’da yanlarından bir dakika bile ayrılmadığını tüm ziyaretlerinde yanlarında olduklarını  ifade eden Başkan Abdullah Kulaç, Sayın Milletvekilimize Çaykara Halkı adına kendilerine göstermiş oldukları bu yakın ilgi ve alakadan dolayı Çaykara Halkı adına minnet borçlu olduklarını sözlerine ekledi.

Hem bakanlarımızın hem bakan yardımcımızın ve daire başkanlarının ilgisi alakasının kendilerini fazlası ile  memnun ettiğini ifade eden Başkan Kulaç bu yakın ilgi ve alakadan dolayı  kendilerine ayrı ayrı teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi..

Ayrıca Gazi meclisi gezip Milletvekillerimizle Çaykara mızı konuşma imkanı bulduklarını ifade eden Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kulaç,Çok verimli bir seyahat olduğunu, Çaykara İlçesinin  imam sorunundan hastanedeki personel sorununa ,betonundan yaylasına, asfaltından, makinesine,Karaçam Bayburt tünelinden, Doğalgazına ,Yaylasından, Elektriğine her sorununu  ilettiklerini,olabilecek istenebilecek her desteği talep ettiklerini sözlerine ekledi.

MİLLETVEKİLİ AYVAZOĞLU-ÇAYKARA’YI ANKARA’DA MİSAFİR ETTİK

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinin Ankara ziyareti ile ilgili olarak Sosyal paylaşım sitesinden bir mesaj yayınladı.İşte o mesaj:

TBMM ‘de ziyaretimize gelerek mahallelerinin taleplerini bizlere ulaştıran kıymetli Çaykara muhtarlarımız, Çamlıbel Muhtarımız Abdullah Kulaç, Uzungöl Muhtarımız Mehmet Öztürk , Şekersu Muhtarımız Mehmet Aygün,  Demirkapı Muhtarımız Naci Keleş, Ulucami Muhtarımız İbrahim Üstün ve Baltacılı Muhtarımız Dursun Ali Baltacı, Şahinkaya Muhtarımız Hüseyin Bayraktar’a nazik  ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak adına muhtarlarımız ile birlikte İçişleri Bakanımız Sayın Süljeyman Soylu,Enerji Bakanımız Sayın Fatih Dönmez, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu ile görüşerek taleplerini  bizzat kendisine ilettik.
Vatandaşlarımızdan gelen  taleplerin takipçisi olmaya devam edeceğiz.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Muhtarları Ankara'

İlginizi Çekebilir