Çaykara’nın Muhtarları Bakan Karaismailoğlu ile buluştu

Çaykara’nın Muhtarları Bakan Karaismailoğlu ile buluştu

Çaykara İlçesinde görev yapan Muhtarlar Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile buluştu

MUHTARLARDAN BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’NA YOĞUN KARŞILAMA
Trabzon’un Çaykara İlçesinde görev yapan Mahalle Muhtarları İlçeyi ziyarete gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu için gerçekleştirilen karşılama programına yoğun bir katılım sağladılar.


Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk yönetiminde karşılama programına katılan Mahalle Muhtarları  Bakan Karaismailoğlu’na Çaykara İlçesine sunmuş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederken mahalleleri ile ilgili dilek ve taleplerini de Bakan Karaismailoğlu’na ilettiler.
Muhtarlar adına konuşan Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk,Ulaştırma ve Altyapı Bakanının Trabzon İline ve Çaykara İlçesine çok önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini Çaykara ilçesinde görev yapan Muhtarlar olarak bu hizmetlerden dolayı Sayın Bakanımıza minnet borçlu olduklarını,ayrıca Çaykara İlçesinde görev yapan Muhtarlar olarak yeni hizmet taleplerini Bakan Karaismailoğlu ile paylaşma imkanı yakaladıklarını ifade etti.

Bakan Adil Karaismailoğlu Çaykara ziyareti esnasında İlçe merkezinde bulunan Yeşilalan Baltacılı Muhtarlık binasını ziyaret ederek Muhtar Dursun Ali Baltacı ile sohbet etti,



İlginizi Çekebilir