Çaykara’nın Tarihi Çınarı (Vitamin Hasan) Hasan Şahin Velioğlu Hayatını Kaybetti

Çaykara’nın Tarihi Çınarı (Vitamin Hasan) Hasan Şahin Velioğlu Hayatını Kaybetti

Çaykaralıların hafızasına yer edinmiş, kuşaklar büyütmüş, çocukluk anılarının vazgeçilmezi olan Hasan Velioğlu (91) hayatını kaybetti.

Çaykara’da 60 yıl boyunca esnaflık yaptığı dönemde herkese dokunan özellikle fakirliğin ön safhada olduğu dönemlerde ilçede eğitim gören öğrencilerin her türlü ihtiyacını gören anılarla iz bırakan Hasan Şahin Velioğlu (91) (Vitamin Hasan) ikamet ettiği Samsun’da hayatını kaybetti.

Yaklışık bir yıl önce eşini kaybeden  Hasan Velioğlu, bir yıla yakındır hastalıkla mücadele ediyordu. Çaykara'da Vitamin Hasan olarak bilinen Hasan Velioğlu'nun ölümü başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine yasa boğdu.

Çaykara’da 60 yıllık esnaflık süresince yaptığı iyilikleri asla unutulmayan, kendisini bu dünyada insanlık adına ne varsa yapan, nerede ise o dönemde okula giden tüm öğrencilere el uzatan, veresiye defterlerine bile bakmayan tüm Çaykaralıların hafızasına yer edinmiş, Çaykara’da İlçe olmadan öncesi ve sonrasında çocukluk yıllarından başlayarak, Çaykara’da yaşayan hemşehrilerimizle hoş sedalar bırakarak Çaykara’nın tarihi ile eşdeğer olan hafızalarda Vitamın Hasan olarak kalan Hasan Şahin Velioğlu 91 yıllık inanılmaz anılarını geriye bırakarak hayata veda etti.

Cenazesi, Samsun’dan Çaykara’ya getirilerek 15.08.2022 Pazartesi ilçemiz Velioğlu Petrolün önünde saat 15:00’da kılınacak namazı ardından Akdoğan mahallesindeki aile kabristanlığına son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak, Çınarımız Hasan Şahin Velioğlu’na Allah’tan rahmet, geride kalan ailesine başsağlığı diliyoruz.

İRTİBAT:

Mustafa Velioğlu (oğlu): 0533 282 82 41

 



İlginizi Çekebilir