Çaykara'nın Yeni Kaymakamı Muhammet Güzel

Çaykara

Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol, Cumhurbaşkanlığı Mülki İdari Amirleri Kararnamesi ile Trabzon Vali Yardımcısı olarak atanırken Çaykara İlçesinin yeni Kaymakamı Muhammet Güzel oldu.

25.10.2019 Tarih ve 17160 Sayılı Kararname ile Bartın İli Kurucaşile İlçesi Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Muhammet Güzel’in ikinci görev yeri Çaykara İlçesi olacak. Bir yıl önce Çaykara Kaymakamlığına atanan Osman Çelikkol Trabzon Vali Yardımcılığına atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'de, 2021/412 sayılı kararın ek listesi paylaşıldı. Bu listede, mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri kapsamında kararnamede alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi.

ÇAYKARA’NIN YENİ KAYMAKAMI MUHAMMET GÜZEL’İ TANIYALIM

Kaymakam Muhammet Güzel 1993 yılında Konya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Konya'da tamamladı. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden 2016 yılında mezun oldu. Niğde'nin Ulukışla ve Çamardı ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.

Aynı yıl girdiği Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine adım attı. Niğde’nin Ulukışla ve Çamardı ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Birleşik Krallık’ın Manchester Metropolitan Üniversitesi’nde dil eğitimi alıp idari ve kültürel yapı üzerine incelemelerde bulundu. Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamlayarak İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün 25.10.2019 tarih ve 17160 sayılı yazıları ile Bartın ili Kurucaşile İlçesi  Kaymakamı olarak görevine başlamıştır. Kaymakam Muhammet Güzel son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 20 Ağustos 2021 tarihi itibarı ile Çaykara İlçesi Kaymakamlığı görevine atandı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak, 1 yıldır İlçemiz Kaymakamı olarak görev yapan Osman Çelikkol’a teşekkür ediyor, yeni Görevi olan Trabzon Vali Yardımcılığı görevlerinde başarılar diliyor, İlçemize yeni atanan Kaymakam Muhammet Güzel’e görevlerinde  başarılar diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Kaymakamı Muhammet Güzel

İlginizi Çekebilir