Çaykara´nın yeni Kaymakamı Osman Çelikkol oldu

Çaykara´nın yeni Kaymakamı Osman Çelikkol oldu

2020 Kaymakamlar kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı!

2020 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ya da hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan  Mülki İdare Amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ise Resmi Gazete ´de yayımlandı.

08 Ekim 2018 tarihinde Çaykara Kaymakamlığı görevine başlayan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem görev sürelerinin dolması sebebi ile İçişleri Bakanlığı tarafından Iğdır Tuzluca Kaymakamlığı görevine atanırken, Sinop İli Durağan İlçesi Kaymakamı Osman Çelikkol ise Çaykara İlçesinin yeni Kaymakamı olarak atandı.

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak ilçemize yeni atanan Kaymakam Osman Çelikkol´a yeni görevinde başarılar diliyor, Çaykara İlçemizde insanlarımız ile mükemmel bir gönül birlikteliği kuran herkesin yüreğinde taht kuran ve Kaymakam olarak iki sene çok kıymetli hizmetler verdikten sonra Iğdır Tuzluca Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Salih Çiğdem’e Çaykara Halkı adına teşekkür etmeyi bir görev kabul ediyoruz.

KAYMAKAM OSMAN ÇELİKKOL’U TANIYALIM

Çaykara Kaymakamlığı görevine atanan Sinop Durağan Kaymakamı Osman Çelikkol Şanlıurfa doğumlu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Kaymakam Çelikkol İçişleri Bakanlığında mülki İdari Amirliği görevlerinin yanı sıra sırası ile Ordu Çatalpınar, Sinop Durağan, Yalova Çınarcık, Denizli Bekilli Kaymakamlığı görevlerinde bulunan Kaymakam Osman Çelikkol son yayınlanan İçişleri Bakanlığı Oluru ile Çaykara Kaymakamı olarak atandı.

KAYMAKAM SALİH ÇİĞDEM

Kaymakam Salih Çiğdem 08.02.1983 yılında Nevşehir de doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Nevşehir de tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olmuştur. İçişleri Bakanlığındaki görevine 2015 yılında Nevşehir Kaymakam adayı olarak başladı. Nevşehir, Ürgüp, Kırşehir Kaman İlçelerinde Kaymakam refikliği stajını, Ankara´ da merkez teftiş stajlığını tamamladıktan sonra Kastamonu Hanönü Kaymakam vekilliği olarak görev yaptı. Ürdün Amman´ da Yurtdışı stajını tamamladıktan sonra İçişleri Bakanlığı Olur´ u ile Konya Emirgazi Kaymakamlık görevini başladı. İngilizce ve Arapça bilen Kaymakam Salih Çiğdem evli ve 2 çocuk babasıdır. 



Anahtar Kelimeler: Çaykara´ Kaymakamı Osman Çelikkol

İlginizi Çekebilir