Çaykara,Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı

Çaykara,Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı

Çaykara,Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı

14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile Çaykara İlçesinde Kaymakam Gürdal Erbek ve Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

KAYMAKAM ERBEK’TEN PROF.DR. ERDOĞAN’IN KABRİNA ZİYARET

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek tarafından 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında geçirmiş olduğu beyin kanaması neticesinde İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turan Erdoğan’ı Taşkıran Mahallesinde bulunan kabri başında ziyaret ederek dua okudu.

ATAKÖY DEVLET HASTANESİNE ZİYARET

Kaymakam Gürdal Erbek 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Devlet Hastanesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret esnasında Hastane Başhekimi Elvan Yirigöz Çağlar’dan hastanede gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgi alan Kaymakam Gürdal Erbek daha sonra Hastane çalışanları ile bir araya gelerek Sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

ÇAYKARA İLÇE DEVLET HASTANESİNE ZİYARET

Kaymakam Gürdal Erbek,14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile Çaykara M.İlhan Durgun Devlet Hastanesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Hastane Baş Hekimi Dr. Ahmet Peker’den hastanede gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgi alan Kaymakam Erbek,daha sonra Hastane çalışanları ile bir araya gelerek Sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

BAŞKAN TOK’TAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ZİYARET

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok da AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile Çaykara M.İlhan Durgun Devlet Hastanesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Hastane Baş Hekimi Dr. Ahmet Peker’den hastanede gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgi alan Başkan Tok,daha sonra Hastane çalışanları ile bir araya gelerek Sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.



İlginizi Çekebilir