Çaykaraspor Akyazı'da Kayıp 6-1

Çaykaraspor Akyazı

Trabzon İkinci Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Çaykaraspor ligin 8. Hafta karşılaşmasında Akyazı Stadyumu AKYAZI Sahasında Söğütlüspor takımına 6-1 gibi farklı bir skor ile mağlup oldu.

Trabzon İkinci Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Çaykaraspor ligin 8. Hafta karşılaşmasında Akyazı Stadyumu AKYAZI Sahasında Söğütlüspor takımına 6-1 gibi farklı bir skor ile mağlup oldu.

Ligin ilk 6 haftasında oynadığı tüm karşılaşmaları kazanarak 6’da 6 yapan ve tüm dikkatleri üzerine çeken Çaykaraspor Takımına tabiri caiz ise nazar değdi.

                                                             Trabzon İkinci Amatör Kümede Şampiyonluk Mücadelesi Veren Çaykaraspor

Geçtiğimiz Hafta Trabzon deplasmanında ligin orta sıralarındaki ekibi Hızırbeyspor Takımına 2-1 kaybeden Çaykaraspor taraftarını üzmüştü.

Kırmızı Beyazlı ekibimiz bu hafta ise 22 Kasım 2023 Çarşamba Günü ligin kader maçı olarak nitelendirilen Söğütlüspor takımı ile karşı karşıya geldi.

                                                             Şampiyonluk Yolunda Çaykaraspor Takımının Rakiplerinden Söğütlüspor 

Ligde Şampiyonluk mücadelesi veren iki ekipten kazanan takım rakibine çok büyük bir avantaj sağlayacaktı.

Karşılaşmaya çıkarken Çaykaraspor 18 Puan  ve averaj ile üçüncü,Söğütlüspor ise Çaykaraspor’un 1 puan önünde 19 puan ile lider durumda bulunuyordu.

                                                           İki Takım Maç Öncesi Seramonide

Rakibine çok kötü bir gününde yakalanan Çaykaraspor ligdeki en kötü futbollarından bir tanesini sahaya koydu.

İlk 20 dakikada kalesinde 3 gol gören ekibimiz soyunma odasına 4-0 geride gitti.

                                                            Karşılaşma Öncesinde Maçın Hakemi ve Takım Kaptanları Bir arada

Etkisiz futbolunu maçın ikinci yarısında da sürdüren ekibimiz karşılaşmadan hiç tahmin etmediği bir skor ile karşılaşarak maçtan 6-1 gibi çok farklı bir skor ile yenik ayrıldı.

Öte yandan grubun bir diğer önemli karşılaşması Beşikdüzü’nde oynandı.Beşikdüzüspor grubun bir diğer iddialı ekibi İpekyolugücüspor takımını 4-0 yenerek grupta çok önemli bir avantaj elde etti.

Trabzon 2. Amatör Küme 8. Haftası sonunda Söğütlüspor 22 Puan ile Lider,Beşikdüzüspor 21 Puan ile ikinci,Çaykaraspor ise 18 puan ile üçüncü sırada yer alıyor.

Grupta ilk yarının son haftası olan 9. Haftasında 27 Kasım 2023 Pazartesi Günü saat 13..00’da Çaykaraspor Çaykara İlçe Stadyumunda lig ikincisi Beşikdüzüspor Takımını konuk edecek.

Kazanan Takımın çok büyük bir avantaj elde edeceği karşılaşmanın sonucu merakla bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: Çaykaraspor Akyazı' Kayıp -

İlginizi Çekebilir