Çaykaraspor Efsanesi Geri Dönüyor

Çaykaraspor Efsanesi Geri Dönüyor

Öğretmen Hilmi Kanık tarafından kaleme alınan “Çaykaraspor Işık Saçıyor” isimli yazıyı sizlerle paylaşıyoruz.

Öğretmen Hilmi Kanık tarafından kaleme alınan “Çaykaraspor Işık Saçıyor” isimli yazıyı sizlerle paylaşıyoruz.

Çaykaraspor altyapı takımları gelecek adına ışık saçıyor.

Hangi alanda olursa olsun ilkler her zaman zordur.

Hangi alanda olursa olsun başlangıçlar her zaman sancılıdır.

Emek ister,mücadele ister,yürek ister.

Büyük başarılar elde etmek isteyen insanlar emek vererek mücadele ederek hedeflerin e varabilir ancak.

Çaykaraspor Futbol takımı 1990’lı yıllarda,2000’li yılların başında tabiri caiz ise futbolun zirve noktasına ulaştı.Amatör Küme’den Süper Amatör küme’ye.Ve Süper Amatör Kümede zirve mücadelesine.Hatta Üçüncü lige yükselme baraj maçlarına kadar.Nerede ise Üçüncü lige çıkıyordu Çaykaraspor.Üçüncü ligin kapısından defalarca döndü.

Sonrasında bir şeyler oldu.Çaykaraspor’da işler birden tersine döndü.Ve Çaykaraspor rafa kalktı.

Ve son birkaç senedir yeniden ayağa kalkmaya çalışıyor Çaykaraspor.

Önce Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sevgili Yusuf Kurt.Çaykara İlçesinde göreve başladığı tarihten bu güne kadar Çaykara İlçesinde Sportif aktiviteler gerçekleştirebilmek için tüm gücü ile çalışıyor.Ve Çaykaraspor altyapı takımlarını ayağa kaldırabilmek için yoğun bir tempo harcadı Yusuf Kurt.

U-14,U-16 ve U-18 …Üç takım oluşturmayı başardı Müdür Yusuf Kurt.Ve takımların başında da son derece başarılı bir teknik direktör yerleştirdi.Çaykara İlçesini kendi evi olarak kabul eden Teknik Direktör Akif Ali Kıroğlu ve Teknik ekibi mesai kavramı tanımadan oyuncularımızı müsabakalara hazırlamaya çalışıyorlar.

Çaykara Kaymakamımız Sayın Muhammet güzel…Her alanda olduğu gibi Çaykara İlçesinin her oluşumunda olduğu gibi Çaykaraspor Altyapı takımları için de her türlü desteği veriyor Kaymakamımız.Takımın tüm ihtiyaçları ile ilgileniyor.Fırsat buldukça antrenmanları  izliyor,oyuncularımıza moral motivasyonu desteği sağlıyor.Maçlarda da takımımızın yanında yer alıyor Kaymakam Güzel…

Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok.Takımımıza inanılmaz bir destek sağlıyor.Önce Gençlik ve Spor Trabzon İl Müdürlüğü ile iletişime geçerek Çaykara İlçe Stadyumunun aydınlatılması gerçekleştirildi ve oyuncularımızın okuldaki derslerini aksatmadan akşamdan sonra antrenman yapmalarını sağladı Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok.

Daha sonra başta Çaykara’lı Hayırsever Bürokratımız İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı olmak üzere bir çok iş adamı ile iletişime geçerek ve bir bölümünü kendi imkanları ile karşılayarak takımımızın maç formaları,antrenman formaları,yağmurluk,yelek,futbol topları ve bir çok spor malzemesi ihtiyaçlarını karşılayarak tüm ihtiyaçlarını temin etti.

Daha sonra Çaykaraspor Takımlarının deplasmanda oynadığı tüm müsabakalarda taşıma ve sporcularımızın yemek,su gibi tüm ihtiyaçları Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok tarafından karşılandı.Yine Takımlarımızın içerde oynadıkları her maçtan sonra da oyuncularımızın yemek ihtiyaçları yine başkan Tok tarafından temin edildi.

Takımlarımız her hafta üç maç oynuyor ve tüm İhtiyaçları Başkan Tok tarafından karşılanıyor.

Vefakar Çaykaraspor taraftarı Takımlarımızın Çaykara İlçe Stadyumunda oynadığı her karşılaşmada takımımıza sahip çıkarak tribüne koşuyor.

Çaykara tüm değerleri ile takımına sahip çıkınca oyuncularımız da üstlerine düşen sorumluluğu fazlası ile yerine getiriyorlar.

Özellikle U-18 yaş grubu mücadele ettikleri yaş kategorisinde alt yaş grubunda olmalarına rağmen mükemmel mücadeleler ortaya koyuyorlar.

Şu ana kadar oynadıkları 6 müsabakada 3 galibiyet,2 beraberlik ve bir yenilgi alan ekibimiz gözünü kalan 3 maça çevirmiş durumda.Üst üste evinde oynayacağı iki karılaşma ile deplasmanda oynayacağı maçlara odaklanmış takımımız.

Başarı meşalesini U-18 Yaş  kategorisi yakmış durumda.U-14 ve U-16 da ağabeylerinin peşinden gitme yolunda.

Yani Çaykaraspor Efsanesi geri dönüyor Çaykara’m.Bayraklarınızı hazırlayın ve hafta sonu Çaykara İlçe Stadyumuna koşun.



Anahtar Kelimeler: Çaykaraspor Efsanesi Dönüyor

İlginizi Çekebilir