Çaykaraspor Farklı Kazandı

Çaykaraspor Farklı Kazandı

Çaykaraspor U 16 Futbol Takımı 10 Puan ile grubunu dördüncü tamamladı.

Trabzon U 16 Elit Liginde mücadele eden Çaykaraspor Futbol Takımı 9 Takımın mücadele ettiği Grubu dördüncü tamamlayarak önemli bir başarıya daha imza attı.

Grubundaki son maçında Grubun İddialı Ekiplerinden Hızırbeyspor ile karşılaşan Çaykaraspor Futbol takımı sahadan 4-0 gibi net bir skor ile galip ayrılarak dördüncülük koltuğunu rakibinden devralarak Grubu dördüncü tamamlamayı başardı.

GRUBUMUZDA 9 TAKIM YER ALDI

Çaykaraspor Futbol Takımı U-16 Gelişim Liginde 9 Takımın yer aldığı grupta mücadele etti.Grubumuzda yer alan takımlar:

Araklı Futbol Spor

Arsin Futbol Spor

Tayfa Gençlik Spor

Akçaabat Sebat Spor

Ortahisar Kanuni Futbol Kulübü

Yıldızlı Spor

Hızırbey Spor

GRUBU 10 PUAN İLE DÖRDÜNCÜ TAMAMLADIK

Grup müsabakalarına 3-3 berabere kaldığı Araklı Spor Müsabakası ile başlayan ekibimiz grupta oynadığı 8 karşılaşmanın 3 tanesini kazanırken birinde berabere kaldı,4 tanesini ise kaybettiBu şekilde ekibimiz Grubu 10 puan ile dördüncü sırada tamamladı.

Öte yandan ekibimiz Grup müsabakalarında Çaykara İlçesine yıllar sonra ilk defa Resmi bir Müsabaka oynatarak İlçemizin gurur kaynağı oldu.27 Şubat 2022 tarihinde Çaykara İlçe Stadyumunda Ortahisar Kanuni Futbol Kulübünü ağırlayan ekibimiz seneler sonra ilk defa Çaykara İlçesinde Resmi bir müsabaka oynanmasına vesile olmuş oldu.

Takımımızın oynadığı müsabakalar ve aldığı sonuçlar;

TAKIM ADI

TARİH

SAHA

SKOR

ÇAYKARA SPOR

ARAKLI 1961 SPOR

09.01.2022

SÜRMENE

3-3

ÇAYKARA SPOR

ARSİN FUTBOL SPOR

16.01.2022

SÜRMENE

1-5

ÇAYKARA SPOR

AKÇAKÖY SPOR

24.01.2022

ASKF

4-3

ÇAYKARA SPOR

TAYFA GENÇLİK SPOR

30.01.2022

AKYZI

0-1

ÇAYKARA SPOR

A..SEBAT SPOR

05.02.2022

ASKF

0-2

ÇAYKARA SPOR

ORTAHİSAR KANUNİ FUTBOL KULÜBÜ

13.02.2022

ÇAYKARA

0-4

ÇAYKARA SPOR

YILDIZLI SPOR

27.02.2022

ASKF

5-0

ÇAYKARA SPOR

HIZIRBEY SPOR

29.03.2022

ASKF

4-0

TEKNİK DİREKTÖR AKİF KIROĞLU YÖNETİMİNDE ÇALIŞIYORLAR

Çaykaraspor Futbol Takımı tüm kategorilerde Teknik Direktör Akif Kıroğlu yönetiminde yoğun bir tempo halinde çalışarak müsabakalara hazırlanıyor.Gerçekleştirilen planlama doğrultusunda her gün saat 16.00 ile 20.00 saatleri arasında maçlara hazırlanan Çaykara Spor Futbol takımında öğrenciler ders sonrasında spor müsabakalarına da hazırlanarak hem Akademik anlamda hem de sosyal ve kültürel anlamda kendilerini geliştiriyorlar.

U 16 Futbol Takımı da Teknik Direktör Akif Kıroğlu yönetiminde haftanın belirli günlerinde gerçekleştirdiği antrenmanlar ile U-16 gelişim Ligi müsabakalarına hazırlanıyor.

ÇAYKARA KAYMAKAMLIĞI VE ÇAYKARA BELEDİYESİ DESTEK VERİYOR

Çaykaraspor Altyapı Takımlarının tüm çalışmaları Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından hem takip ediliyor hem de destekleniyor.Takımların tüm ihtiyaçları,yol ve maç giderleri Kaymakam Güzel ve Başkan Tok tarafından karşılanırken ayrıca Kaymakam Güzel ve Başkan Tok fırsat buldukça Altyapı Takımlarımızın maçlarını tribünden takip ediyor.

 



Anahtar Kelimeler: Çaykaraspor Farklı Kazandı

İlginizi Çekebilir