Çaykaraspor Fırtınası Durdurulamıyor 2-1

Çaykaraspor Fırtınası Durdurulamıyor 2-1

Çaykaraspor Profesyonel Futbol A Takımı kendi sahasında karşılaştığı Boztepespor takımını 2-1 yenmeyi başardı.

Çaykaraspor Profesyonel Futbol A Takımı kendi sahasında karşılaştığı Boztepespor takımını 2-1 yenmeyi başardı.

Çaykaraspor Futbol A Takımı ligin 4. Hafta karşılaşmasında kendi sahasında Boztepespor takımını konuk etti.

24 Ekim 2023 Salı Günü Çaykara İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşma tabiri caiz ise nefesleri kesti.

Çaykara İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Barut Baş,Özkan Akaydın,Abdülhamit Akyıldız hakem üçlüsü yönetti.

Çaykaraspor takımı sahaya Ali Burak Karoğlu,Mümin Mazlum,Onur Yaktı,Kerem Koç,Onur Odabaş,Mustafa Kahveci,Uğur Baltürk,Salih Veli,Umut Odabaş,Emre Can Narin,Furkan Tuç onbiri ile başladı.

Konuk Boztepespor ise Muhammet Mert Usta,Miraç Munus,Ahmet Efe Akyüz,Yavuz Kibar,Emirhan Özdemir,Mehmet Köse,Koray Özay,Enes Can Koca,Onur Adanur,Tunahan Karakaş,Uğur Batu Çakıcıoğlu onbiri ile sahada mücadele etti.

Çaykara belediye Başkanı Habnefi tok ile Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk,Çaykara Gençlik ve Spor İlöçe Müdürü Yusuf Kurt ve Çaykara İlçe Taarım Müdürü Ersin Yavuz Birkan Stadyumda maçı izleyerek Çaykaraspor takımına destek verdiler.

Çaykaraspor karşılaşmada rakibinden çok üstün bir oyun ortaya koyarken takımda 10 Numaralı forma ile mücadele eden Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin oynadığı mükemmel futbol ile ayakta alkışlandı.

Denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın  ilk yarısında Çaykaraspor Umut Odabaş’ın ayağından bulduğu gol ile öne geçti.

İlk yarının son dakikalarında rakip Boztepespor kazandığı penaltıyı gole çevirdi ve takımlar soyunma odasına 1-1’lik eşitlik ile gittiler.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Çaykaraspor takımı tek kale top oynadı.

Sayısız gol pozisyonu yakalayan ancak bu pozisyonları bir türlü gole çeviremeyen ekibimizin imdadına golcü oyuncu Umut Odabaş yetişti.Karşılaşmanın 73.Dakikasında Çaykaraspor Umut Odabaş’ın ayağından bulduğu gol ile maçta 2-1 öne geçti.

Golden sonra da atak oyununu sürdüren ekibimiz farkı artıracak golü bulamadı ve Umut Odabaş’ın ayağından bulduğu 2 gol ile karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Kırmızı beyazlı ekibimiz bu sonuçla ligde oynadığı dördüncü maçını da kazanarak puanını 12’ye yükseltti.

Çaykaraspor ligin 5. Hafta maçında Trabzon deplasmanındaBostancıspor takımı ile karşılaşacaktı.Ancak rakşibinin ligden çekilmesi sebebi ile Çaykaraspor bu maçı da Hükmen kazanarak lige 5’te 5 yaparak muhteşem bir başlangıç yapmış olacak.

Kırmızı beyazlı ekibimiz ligin Altıncı hafta maçında ise 8 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 13.00’da TRB İpekyolugücüspor ile karşı karşıya gelecek.

2023-2024 Sezonu A Kategorisi 2.Küme A Grubunda mücadele eden Çaykaraspor ligde oynadığı ilk üç karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmayı başarmıştı.

Kırmızı beyazlı ekibimiz dördüncü hafta maçında Boztepespor takımını da yenerek ligde 4’te 4  yapmayı başardı..

Çaykaraspor A Takımı 4 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da Trabzon Akyazı Stadyumunda Trabzon Futbolunun köklü kulüplerinden  İskenderpaşa Takımı ile mücadele eden Çaykaraspor Takımı baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada rakibini 3-2 yenmeyi başararak Profesyonel liglere galibiyet ile geri döndü.

Ligin ikinci hafta maçında Çaykara İlçe Stadyumunda Vakfıkebirspor takımını 5-0 gibi çok farklı bir skor ile galip ayrılmıştı.

Profesyonel A takımı ligin üçüncü hafta karşılaşmasında deplasmanda karşılaştığı  Trabzon Gülbaharspor takımını 4-1 yendi.

Ekibimiz ligin dördüncü hafta maçında ise bu gün evinde Boztepespor takımını 2-1 yenmeyi başararak profesyonel lige muhteşem bir başlangıç yaptı.

TEKNİK DİREKTÖR AKİF KIROĞLU YÖNETİMİNDE ÇALIŞIYORLAR

Çaykara Spor Futbol Takımı tüm kategorilerde Teknik Direktör Akif Kıroğlu yönetiminde yoğun bir tempo halinde çalışarak müsabakalara hazırlanıyor.

Gerçekleştirilen planlama doğrultusunda her gün saat 16.00 ile 20.00 saatleri arasında maçlara hazırlanan Çaykara Spor Futbol takımında öğrenciler ders sonrasında spor müsabakalarına da hazırlanarak hem Akademik anlamda hem de sosyal ve kültürel anlamda kendilerini geliştiriyorlar.

 ÇAYKARA KAYMAKAMLIĞI , ÇAYKARA BELEDİYESİ VE ÇAYKARA ESNAFI DESTEK VERİYOR

Çaykara Spor Altyapı Takımlarının tüm çalışmaları Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek , Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok  ve Çaykara Esnafı tarafından hem takip ediliyor hem de destekleniyor.Takımların tüm ihtiyaçları,yol ve maç giderleri Kaymakam Gürdal ERBEK, Başkan Tok ve Çaykara Esnafı tarafından karşılanırken ayrıca Kaymakam Gürdal ERBEK ve Başkan Tok fırsat buldukça Altyapı Takımlarımızın maçlarını tribünden takip ediyor.

HAYDİ ÇAYKARA’M ŞİMDİ MAÇ ZAMANI

2023-2024 Futbol sezonunda tabiri caiz ise fırtınalar estiren Çaykaraspor Futbol takımı özellikle iç saha maçlarında taraftar desteğini de arkasına alarak çok daha iyi bir mücadele ortaya koyuyor.

İç sahadaki ilk maçında Vakfıkebirspor takımını 5-0 gibi çok farklı bir skor ile geçen ekibimiz bu gün de taraftar desteğini arkasına alarak Boztepespor takımını geçmek istiyor.

O halde haydi bakalım Çaykara’m.Şimdi maç zamanı.Şimdi takımımızın yanında yer alma zamanı.Hepimizin görevi gençlerimizin bu anlamlı ve güzel mücadelelerinde Stadyumda yer alarak onlara destek olmak.

24 Ekim 2023 Salı günü…Saat 13.00’da başlayacak olan karşılaşmada tüm Çaykara Halkını takımımıza destek vermeye davet ediyoruz.

ÇAYKARA SPOR MAÇ TAKVİMİ

Çaykaraspor A Takımı Futbol Takımının Trabzon İkinci Amatör Küme ilk yarı maçlarının programı ise şu şekilde;

TAKIM ADITAKIM ADITARİHGÜNSAAT STADYUM
İdmangücüÇaykaraspor04.10.2023Çarşamba15.002-3
ÇaykarasporVakfıkebir 1874 F.K.12.10.2023Perşembe13.005-0
GülbaharsporÇaykaraspor18.10.2023Çarşamba12.301-4
ÇaykarasporBoztepespor24.10.2023Salı13.002-1
BostancısporÇaykaraspor02.11.2023Perşembe13.00ASKF
ÇaykarasporTRB İpekyolugücüspor08.11.2023Çarşamba13.00ÇAYKARA
HızırbeysporÇaykaraspor16.11.2023Perşembe13.00ASKF
TRB SöğütlüsporÇaykaraspor22.11.2023Çarşamba12.30AKYAZI
ÇaykarasporBeşikdüzüspor27.11.2023Pazartesi13.00ÇAYKARA

 

ÇAYKARASPOR EFSANESİNİ ANIMSAYALIM

Bir zamanlar Trabzon 1.Amatör Kümede fırtınalar estiren Grupları Lider bitiren 3.Lige Çıkma  Play Of maçları oynamayı başaran daha sonra ise kapanma noktasına gelerek profesyonel liglerden çekilen Çaykaraspor eski başarısını yeniden Çaykara Halkına yaşatmak için büyük bir gayret ile çalışıyor.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un büyük bir destek verdiği Çaykaraspor Altyapı Takımlarına İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanımız ve Çaykara’lı hemşerimiz Haşim Baltacıoğlu tarafından da çok büyük bir destek sağlanıyor.

Kulüp Başkanı Fatih Sultan Yılmaz yönetiminde Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt ve Çaykara İlçesinin fedakar Esnaflarının destekleri ile  senelerdir Altyapı Takımları ile Profesyonel Hocalar Akif Kıroğlu Adem Koç, Şenol Boz ve Zeki Şenocak yönetiminde turnuvalara hazırlanan Çaykaraspor Altyapı takımları geçtiğimiz senelerde katıldıkları müsabakalarda Çaykara İlçesine çok önemli başarılar yaşatmışlardı.

Geçtiğimiz dönem Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Kaymakam Gürdal Erbek ,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Çaykara Esnafının çok büyük bir destek ve katkı sağladığı müsabakalara onların destekleri ile çıktığı,ulaşım ve yemek ihtiyaçlarının Başkan Tok ve Çaykara Esnafı tarafından karşılanan Çaykarasoor Futbol Takımnlarının spor malzemesi ihtiyaçlarının çok önemli bir bölümü ise İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından karşılandı.

Öte yandan Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Yusuf Kurt,Çaykaraspor Akltyapı Takımlarının geliştirilmesi ve Çaykara Gencinin futbola kazandırılması anlamında senelerdir çok büyük bir özveri ile çalışıyor.

Takımın ihtiyaçlarının karşılanması anlamında büyük emekler veren Müdür Yusuf Kurt bunun yanı sıra Trabzon Futbolunun çok önemli ismi olan Akif Kıroğlu Hocayı takımların başına getirerek çok önemli bir adım daha atmıştı.

Teknik sorumlu Akif Kıroğlu ise Adem Ko,Zeki Şenocak ve Şenol Boz’dan oluşan tecrübeli Teknik ekibi ile birlikte senelerdir Çaykara Gencini futbola kazandırabilmek için çok büyük bir gayret ile mücadele ediyorlar.

Ders dışı eğitim çalışmaları kapsamında antrenmanlarına aralıksız devam eden Çaykaraspor Altyapı Takımları için Çaykara İlçe Stasdyumu Müdür Yusuf Kurt tarafından Altyapı Takımlarının emrine sunulmuş durumda.

Takımlar her akşam profesyonel hocaların rehberliğinde gerçekleştirdikleri antrenmanlar ile turnuvalara hazırlanıyorlar.

2022-2023 Sezonunda Altyapı Takımları U-14,U 16 ve  U 18 takımları  ile Trabzon Altyapı liglerinde 3 ayrı kategoride mücadele eden Çaykarasopor Altyapı Takımları her kategoride çok önemli başarılar elde ederken özellikle U 18 Kategorisinde zirve mücadelesi vererek Çaykaraspor ismini gururla Trabzon Futbolunda temsil etmeyi başardılar.

Geçtiğimiz senenin efsane takımı U-18 Trabzon kategorisinde fırtınlar estiren Çaykaraspor Altyapı Takımı 2023-2024 Futbol sezonunda Profesyonel Lig kategorisinde Trabzon 2.Kümede mücadele ederek Trabzon Profesyonel Futbol liglerinde yeniden mücadele vermeye başladı.

1986 Yılında kurulan Çaykaraspor Futbol Takımı çok uzun seneler çok büyük başarılar elde etmişti.En son 2015 Yılında Trabzon 2. Amatör Kümede mücadele eden Çaykaraspor 2015 yılından bu yana Profesyonel liglerde mücadele edemiyordu.

Her sene büyüyor da Çaykaraspor.Öyle ki bir zamanlar 20 sporcu ile 1 kategoride başlayan çalışmalar 2023-2024 Futbol sezonunda U-12,U 14,U-16,U-18 ve Profesyonel A Takımı olmak üzere toplam 5 takıma ulaşmış ve sporcu sayısı da yaklaşık olarak 120’ye ulaşmış durumda.



İlginizi Çekebilir