Çaykaraspor, Geriden Geldi,Grup Liderini Devirdi 4-2

Çaykaraspor,  Geriden Geldi,Grup Liderini Devirdi 4-2

Çaykaraspor evinde konuk ettiği Trabzon Söğütlüspor’u 4-2 mağlup ederek grubun dengesini değiştirdi.

Çaykaraspor evinde konuk ettiği Trabzon Söğütlüspor’u 4-2 mağlup ederek grubun dengesini değiştirdi. 2022-2023 Futbol sezonu Trabzon U-18 1. Küme A Grubunda mücadele eden Çaykaraspor U -18 Futbol takımı ligin yedinci hafta karşılaşmasında evinde Trabzon Söğütlüspor’u konuk etti.

Ligin ilk altı haftasında 3 galibiyet,2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 11 puan toplayan ekibimiz Çaykaraspor ligin yedinci haftasında Grup Lideri Trabzon SöğütlüSpor karşısına çıktı. İlk altı haftada 5 galibiyet ve 1 beraberlik alan,grupta yenilgisiz olarak Çaykara’ya gelen Konuk Söğütlüspor,Çaykara İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşmaya da çok hızlı başladı.Konuk ekip ilk yarıda üst üste bulduğu goller ile bir anda 2-0 öne geçti. 

Maça erken reaksiyon veren Çaykaraspor ilk yarıda bu gollere 1 gol ile karşılık verirken konuk Trabzon Söğütlüspor soyunma odasına 2-1’lik üstünlük ile gitti.

İKİNCİ YARIDA ÇAYKARASPOR FIRTINASI

Karşılaşmanın ikinci yarısında Çaykaraspor fırtınası esti.Kırmızı beyazlı ekibimiz ikinci yarıda üst üste bulduğu 3 gol ile karşılaşmadan 4-2 galip ayrılarak grupta rakibine ilk yenilgisini yaşattı ve grup liderini yenmeyi başaran ilk takım olmayı başardı.

Karşılaşmada takımımızın gollerinden 3 tanesi Faruk Gedik’ten gelirken 1 gol de Ahmet Eren Tuncer’den geldi. Karşılaşmaya Trabzon Söğütlüspor 16 puan ile çıkarken Çaykaraspor’un ise 11 puanı vardı.Konuk Trabzon Söğütlüspor 16 puanda kalırken,Çaykaraspor ise puanını 14’e yükseltmeyi başardı.Bu şekilde Grup Lideri ile puan farkını da 5’ten 2’ye indirerek grup liderini yakalama şansını elde etti.

BAŞKAN TOK HER ZAMANKİ GİBİ TRİBÜNDE

Çaykaraspor takımının her maçını takip eden ve takımın tüm ihtiyaçlarını karşılayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok her hafta olduğu gibi bu hafta da Çaykara İlçe Stadyumuna koşarak takımımıza destek verdi.

Grup Lideri karşısında elde edilen galibiyetten dolayı son derece mutlu olan Başkan Tok maç sonu sahaya çıkarak her iki takımı mücadelelerinden dolayı tebrik etti.

BAŞKAN TOK TAKIMIN HER ŞEYİ

Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok.Takımımıza inanılmaz bir destek sağlıyor.Önce Gençlik ve Spor Trabzon İl Müdürlüğü ile iletişime geçerek Çaykara İlçe Stadyumunun aydınlatılması gerçekleştirildi ve oyuncularımızın okuldaki derslerini aksatmadan akşamdan sonra antrenman yapmalarını sağladı Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok.

Daha sonra başta Çaykara’lı Hayırsever Bürokratımız İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı olmak üzere bir çok iş adamı ile iletişime geçerek ve bir bölümünü kendi imkanları ile karşılayarak takımımızın maç formaları,antrenman formaları,yağmurluk,yelek,futbol topları ve bir çok spor malzemesi ihtiyaçlarını karşılayarak tüm ihtiyaçlarını temin etti.

Daha sonra Çaykaraspor Takımlarının deplasmanda oynadığı tüm müsabakalarda taşıma ve sporcularımızın yemek,su gibi tüm ihtiyaçları Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok tarafından karşılandı.Yine Takımlarımızın içerde oynadıkları her maçtan sonra da oyuncularımızın yemek ihtiyaçları yine başkan Tok tarafından temin edildi.

Takımlarımız her hafta üç maç oynuyor ve tüm İhtiyaçları Başkan Tok tarafından karşılanıyor.

ÇAYKARASPOR ZİRVEYE KOŞUYOR

Kırmızı beyazlı ekibimiz Teknik Sorumlu Akif Ali Kıroğlu ile Anrtenör Adem Koç yönetiminde sahaya şu onbir ile çıktı.

1-Fevzi Eray Yılmaz, 2-Mümün Mazlum, 3-Mehmet Eymen Velioğlu, 4-Kerem Koç, 5-Onur Odabaş, 6-Görkem Mirza Kaya, 7-Mehmet Yılmaz Cordanoğlu, 8-Uğur Baltürk, 9-Umut Odabaş, 10-Ahmet Erdem Tuncer, 11-Arif Seçim Bulut

Çaykaraspor U-18 Takımı Grupta oynadığı 7 karşılaşma sonunda 4 galibiyet,2 beraberlik ve 1 yenilgi elde etti.

Kırmızı beyazlı ekibimiz grupta 7 maç sonunda elde etmiş olduğu 14 puan ile zirve mücadelesi veriyor.

U-18 LİGİNDE ÇAYKARASSPOR KASIRGASI DEVAM EDİYOR

Teknik Sorumlu Akif Ali Kıroğlu yönetiminde özellikle U 18 kategorisinde son derece iddialı bir ekip oluşturan Çaykaraspor Futbol Takımı A Grubunda 7 maç sonunda 14 puana ulaşmayı başardı. Gruptaki ilk maçında Çaykara İlçe Stadyumunda Bahçecikspor’u konuk eden kırmızı beyazlı ekibimiz karşılaşmadan 12-0 gibi farklı bir skor ile galip ayrılarak adeta gövde gösterisi yaptı.

İkinci hafta maçında Trabzon ASKF Stadyumunda Yavuz Selim Gençlik takımı ile karşılaşan ekibimiz 90 dakika tek kale oynadığı,rakibin orta sahayı geçemediği karşılaşmada rakip takımın kalecisini ve direkleri geçemedi.Karşılaşma 0-0 sona erdi. Kırmızı beyazlı ekibimiz üçüncü hafta maçında ise Maçkaspor Takımına sahasında nefesleri kesen bir mücadelenin ardından  4-3 kaybetti.

Kırmızı beyazlı ekibimiz ligin dördüncü hafta karşılaşmasında 30 Ekim 2022 Pazar Günü saat 13.00’da Beşikdüzü İlçe Stadyumunda Beşikdüzü Yeşilköy Spor ile karşı karşıya geldi ve karşılaşmadan 4-3 galip ayrılmasını bildi.

Ligin beşinci haftasında Çaykara İlçe Stadyumunda Sürmenespor’u konuk eden ekibimiz maçın 90. Dakikasını 3-1 önde geçtiği karşılaşmada maçın hakeminin iki dakika uzatma vermesine rağmen anlamsız bir şekilde karşılaşmayı 8 dakika gibi çok uzun bir süre uzatması ve Çaykaraspor’lu oyuncuların bu uzatma sebebi ile konsantrasyonlarının kaybolması sebebi ile rakibin 2 gol bulması sonucu 3-3 berabere kalmıştı.

Ekibimiz geçtiğimiz hafta ise bu gün deplasmanda karşılaştığı Trabzon Merkezgücü Spor’u 5-0 gibi çok farklı bir skor ile yenmemeyi başardı. Ekibimiz son maçında ise bu gün evinde Grup Lideri Trabzon Söğütlüspor’u 4-2 yenmeyi başararak Grup Liderliği şansını önümüzdeki haftalara bıraktı.

HAFTAYA RAKİP GENÇLERBİRLİĞİ

Kırmızı beyazlı ekibimiz önümüzdeki hafta grubun bir başka güçlü takımı Gençlerbirliği takımını Çaykara İlçe Stadyumunda konuk edecek.

ÇAYKARASPOR’UN MAÇ FİKSTÜRÜ

Çaykaraspor’un maç programı şu şekilde:

TAKIMLAR

TARİH

GÜN

SAAT

YER

SKOR

Çaykaraspor

Bahçecikspor

08.10.2022

Cumartesi

13.00

Çaykara İlçe Stadyumu

12-0

Yavuz Selim Gençlik

Çaykaraspor

15.10.2022

Cumartesi

13.00

ASKF

0-0 

Çaykaraspor

Maçkaspor

22.10.2022

Cumartesi

13.00

Çaykara İlçe Stadyumu

 3-4

Beşikdüzü Yeşilköyspor

Çaykaraspor

30.10.2022

Pazar

13.00

Beşikdüzü

3-4 

Çaykaraspor

Sürmenespor

05.11.2022

Cumartesi

13.00

Çaykara İlçe Stadyumu

 3-3

Merkezgücüspor

Çaykaraspor

12.11.2022

Cumartesi

13.00

A.Suat

0-5 

Çaykaraspor

Trabzon Söğütlüspor

20.11.2022

Pazar

13.00

Çaykara İlçe Stadyumu

4-2 

Çaykaraspor

Gençlerbirliği

27.11.2022

Pazar

13.00

Çaykara İlçe Stadyumu

 

Tütünspor

Çaykaraspor

03.12.2022

Cumartesi

13.00

ASKF

 

 



İlginizi Çekebilir