Çaykaraspor Hakemi Geçemedi

Çaykaraspor Hakemi Geçemedi

Çaykaraspor U 14 Futbol Takımı grubunda oynadığı ikincİ karşılaşmada Yomraspor takımına 3-2 kaybetti.

Hafta sonu Trabzon U 14 Gelişim Liginde ikinci hafta heyecanı yaşandı.İlk haftayı galibiyet ile kapatan Çaykaraspor U 14 ekibi ligin ikinci hafta mücadelesinde 3 Nisan 2022 Pazar günü Yomraspor U 14 takımı ile Arsin’de karşı karşıya geldi.Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklar ile dengeli bir oyun şeklinde oynanırken bu devrede ekibimiz Yakup’un ayağından bulduğu şık gol ile soyunma odasına 1-0 önde gitmeyi başardı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı da denk kuvvetler mücadelesinde geçerken ikinci yarının ortalarında Yomra Spor bulduğu gol ile skorda dengeyi sağladı.Bu gole 5 dakika sonra cevap veren ekibimiz Emrullah’ın kafa golü ile maçta yeniden öne geçti.

Çaykara Spor’un ikinci golünün ardından Yomra Spor takımı oyundan düşerken oyunun kontrolü tamamen ekibimize geçti.Bu dakikadan sonra Yomraspor çok sert oynamaya başladı.Maçın hakemi tüm bu sertliklere göz yumarken tüm takdir haklarını Yomraspor’dan yana kullanmaya başladı.Oyunun kontrolünü de elinden kaçıran maçın hakemi saha içinde oyuncuların birbirleri ile tartışmalarının önüne geçemedi.

Hakemin oyunun sonucuna tesir ettiği karşılaşmanın son dakikalarında Yomra Spor köşe vuruşundan bir şans golü bularak skoru dengeledi.Daha sonra ise kontrataktan bulduğu gol ile karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Ekibimiz gruptaki üçüncü maçında 10 Nisan 2022 Pazar Günü Trabzon ASKF sahasında saat 13.00’da Çağlayanspor takımı ile karşı karşıya gelecek.

TEKNİK DİREKTÖR AKİF KIROĞLU YÖNETİMİNDE ÇALIŞIYORLAR

Çaykara Spor Futbol Takımı tüm kategorilerde Teknik Direktör Akif Kıroğlu yönetiminde yoğun bir tempo halinde çalışarak müsabakalara hazırlanıyor.Gerçekleştirilen planlama doğrultusunda her gün saat 16.00 ile 20.00 saatleri arasında maçlara hazırlanan Çaykara Spor Futbol takımında öğrenciler ders sonrasında spor müsabakalarına da hazırlanarak hem Akademik anlamda hem de sosyal ve kültürel anlamda kendilerini geliştiriyorlar.

U 14 Futbol Takımı da Teknik Direktör Akif Kıroğlu yönetiminde haftanın belirli günlerinde gerçekleştirdiği antrenmanlar ile U-14 gelişim Ligi müsabakalarına hazırlanıyor.

Akçaköy Spor maçının ardından Pazar gününü izinli geçiren Takımımız hafta sonu oynayacağı Yomra Spor müsabakasının antrenmanlarına 28 Mart 2022 Pazartesi gününden itibaren başladı.

ÇAYKARA KAYMAKAMLIĞI VE ÇAYKARA BELEDİYESİ DESTEK VERİYOR

Çaykara Spor Altyapı Takımlarının tüm çalışmaları Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından hem takip ediliyor hem de destekleniyor.Takımların tüm ihtiyaçları,yol ve maç giderleri Kaymakam Güzel ve Başkan Tok tarafından karşılanırken ayrıca Kaymakam Güzel ve Başkan Tok fırsat buldukça Altyapı Takımlarımızın maçlarını tribünden takip ediyor.

8 TAKIMLI GRUP

Çaykara Spor U 14 Takımı Trabzon U 14 Gelişim liginde 8 takımın bulunduğu grupta mücadele ediyor

İşte Grubumuzdaki Takımlar

1-Çaykara Spor

2-24 Şubat Spor

3-Akçaköy Spor

4-Yomra Spor

5-Beşikdüzü Spor

6-DSİ Karadenizspor

7-Arsin Karadeniz Futbol Kulübü

8-Çağlayan Spor

ÇAYKARA SPOR MAÇ TAKVİMİ

TAKIMLAR

TARİH

GÜN

SAAT

SKOR

Çaykara Spor

Akçaköy Spor

26.03.2021

Cumartesi

13.00

1-0

Çaykara Spor

Yomra Spor

03.04.2022

Pazar

13.00

2-3

Çaykara Spor

Çağlayan Spor

10.04.2022

Pazar

13.00

ASKF

Çaykara Spor

Arsin Futbol Kulübü

13.04.2022

Çarşamba

13.00

SÜRMENE

Çaykara Spor

24 Şubatspor

16.04.2022

Cumartesi

13.00

ASKF

Çaykara Spor

DSİ Karadeniz Spor

23.04.2022

Cumartesi

13.00

AKYAZI

Çaykara Spor

Beşikdüzü Spor

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Çaykaraspor Hakemi Geçemedi

İlginizi Çekebilir