Çaykaraspor Hakemi Geçemedi 3-3

Çaykaraspor Hakemi Geçemedi 3-3

Çaykaraspor U-18 Futbol Takımı bu gün evinde konuk ettiği Sürmenespor karşısında Hakem Facıası ile uzatmanın son saniyelerinde yediği goller ile 3-3 berabere kaldı.

Kırmızı beyazlı ekibimiz ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı karşılaşmada son dakikalarda yediği iki gol ile sahadan 3-3 beraberlik ile ayrıldı.

2022-2023 Futbol sezonu Trabzon U-18 1. Küme A Grubunda mücadele eden Çaykaraspor  U -18 Futbol takımı ligin 5. Hafta karşılaşmasında Çaykara İlçe Stadumunda grubun iddialı ekiplerinden Sürmenespor’u konuk etti.

Çaykara İlçe Stadyumundaki karşılaşma saat 13.00’da başladı.

Kırmızı beyazlı ekibimiz Teknik Sorumlu Akif Ali Kıroğlu ile Anrtenör Adem Koç yönetiminde sahaya şu onbir ile çıktı.

1-Fevzi Eray Yılmaz,2-Mümün Mazlum,3-Mehmet Eymen Velioğlu,4-Kerem Koç,5-Onur Odabaş,6-Alperen Şişman,7-Mehmet Yılmaz Cordanoğlu,8-Uğur Baltürk,9-Umut Odabaş,10-Ahmet Eren Tuncer,11-Arif Selim Bulut

Karşılaşmaya seyirci desteğini arkasına alarak başlayan ekibimiz maçın ilk yarısında mükemmel bir oyun ortaya koydu.Orta sahadaki ilk topları rakibe kaptırmayan ve orta saha üstünlüğünü eşlinde bulunduran ekibimiz maçın ilk yarısında 9 numaralı oyuncusu Umut Odabaş ve 8 numaralı oyuncusu Uğur Baltürk ile bulduğu goller ile soyunma odasına 2-0 önde gitti.

Maçın ikinci yarısında ilk yarıya oranla biraz daha ofansif bir oyun ortaya koyan ekibimiz ikinci yarının ortalarında yediği gole golcü oyuncusu Umut Odabaş ile cevap verdi ve karşılaşmada3-1 öne geçti.

UZATMA DAKİKALARINDA HAKEM FACİASI

Karşılaşmanın 90. Dakikası Çaykarasopor Takımımızın  3-1 üstünlüğü ile geçilirken karşılaşmanın hakemi maçın sonuna iki dakika ilave ettiğini işaret etti.

Uzatmanın ilk dakikasında bir gol daha bulan Sürmenespor beraberlik için Çaykaraspor kalesine baskı kurmaya başladı.

Maçın hakemi karşılaşmayı bir türlü bitirmedi.Karşılaşmanın 90+8. Dakikası oynanırken  konuk Sürmenespor bulduğu gol ile karşılaşmada ilk defa beraberliği yakaladı.

GOLÜN SANRTASI DAHİ YAPILAMADI

Sürmenespor’un beraberlik golünün santrası dahi yapılamadı ve karşılaşmanın hakeminin anlamsız bir şekilde 6 dakika fazladan oynattığı karşılaşma Sürmenespor’un beraberlik golü ile sona erdi.

Çaykaraspot teknik ekibi ve futbolcular ile taraftarlar karşılaşmanın ardından maçın hakemine karşılaşmayı bu kadar fazla oynattığı için yoğun bir tepki gösterdiler.

U-18 LİGİNDE ÇAYKARASSPOR KASIRGASI DURDU

Teknik Sorumlu Akif Ali Kıroğlu yönetiminde özellikle U 18 kategorisinde son derece iddialı bir ekip oluşturan Çaykaraspor Futbol Takımı A Grubunda oynadığı 5 maç sonunda 8 puan topladı.

Gruptaki ilk maçında Bahçecikspor’u konuk eden kırmızı beyazlı ekibimiz karşılaşmadan 12-0 gibi farklı bir skor ile galip ayrılarak adeta gövde gösterisi yaptı.

İkinci hafta maçında Trabzon ASKF Stadyumunda Yavuz Selim Gençlik takımı ile karşılaşan ekibimiz 90 dakika tek kale oynadığı,rakibin orta sahayı geçemediği karşılaşmada rakip takımın kalecisini ve direkleri geçemedi.Karşılaşma 0-0 sona erdi.

Kırmızı beyazlı ekibimiz üçüncü hafta maçında ise Maçkaspor Takımına saghasında 4-3 kaybetti.

Kırmızı beyazlı ekibimiz ligin dördüncü hafta karşılaşmasında 30 Ekim 2022 Pazar Günü saat Beşikdüzü İlçe Stadyumunda Beşikdüzü Yeşilköy Spor  üstün bir oyunun ardından 4-3 mağlup ederek ilk deplasman galibiyetini elde etti.

Çaykara İlçesinin gurur kaynağı Çaykaraspor son maçında ise bu gün evinde Sürmenespor’u konuk etti.Ekibimiz son saniyelerde yediği iki gol ile karşılaşmadan 3-3 beraberlik ile ayrıldı.

ESKİ HAKEM KÜSKÜN STADYUM’DA

1980’li yıllarda Çaykara Kaymakamlık Kupası karşılaşmalarında gönüllü olarak düdük çalan ve Trabzon’dan gelerek gönüllü olarak karşılaşmaları yöneten Çaykara’lı Milli Hakem Şeref Küskün Çaykaraspor-Maçkaspor karşılaşmasını tribünden takip etti.

HAFTAYA RAKİP MERKEZGÜCÜ SPOR

Kırmızı beyazlı ekibimiz ligin altıncı hafta karşılaşmasında deplasmanda Trabzon A.Suat Özyazıcı Stadyumunda 12 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 13.00’da Trabzon Merkezgücüspor ile karşılaşacak.

ÇAYKARA FARKINI GÖSTERDİ

Her maçta Stadyuma koşarak takımına sahip çıkan Çaykaraspor futbol takımı taraftarı  bu maçta da farkını ortaya koydu.Çaykara İlçe Stadyumunu tıklım tıklım dolduran vefakar Çaykarspor taraftarı maçın son dakikalarında hakemin anlamsız bir şekilde ve gereksiz olarak maçı 8 dakika uzatarak mükemmel ve dostluk ortamında geçen bir karşılaşmayı gereksiz bir şekilde gerginleştirmesi sebebi ile karşılaşmanın hakemine yoğun tepki gösterdiler.

TARAFTAR SÜRMENESPOR’U ALKIŞLADI

Çaykaraspor taraftarı maçın sonunda maçın hakemine yoğun bir tepki gösterirken Sürmenespor oyuncularını ise alkışlar eşliğinde soyunma odasına gönderdiler.

MÜDÜR KURT VE TUNCER’DEN TAKIMA DESTEK

Çaykaraspor’un kuruluşu ve üç takımı ile bu günlere gelmesinde çok büyük emekleri olan Çaykara GVençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Tuncer karşılaşmayı tribünden izleyerek Çaykaraspor Takımına destek verdiler.

ÇAYKARASPOR’UN MAÇ FİKSTÜRÜ

Çaykaraspor’un maç programı şu şekilde:

TAKIMLAR

TARİH

GÜN

SAAT

YER

SKOR

Çaykaraspor

Bahçecikspor

08.10.2022

Cumartesi

13.00

Çaykara İlçe Stadyumu

12-0

Yavuz Selim Gençlik

Çaykaraspor

15.10.2022

Cumartesi

13.00

ASKF

0-0 

Çaykaraspor

Maçkaspor

22.10.2022

Cumartesi

13.00

Çaykara İlçe Stadyumu

3-4 

Beşikdüzü Yeşilköyspor

Çaykaraspor

30.10.2022

Pazar

13.00

Beşikdüzü

3-4 

Çaykaraspor

Sürmenespor

05.11.2022

Cumartesi

13.00

Çaykara İlçe Stadyumu

3-3 

Merkezgücüspor

Çaykaraspor

12.11.2022

Cumartesi

13.00

A.Suat

 

Çaykaraspor

Trabzon Söğütlüspor

20.11.2022

Pazar

13.00

Çaykara İlçe Stadyumu

 

Çaykaraspor

Gençlerbirliği

27.11.2022

Pazar

13.00

Çaykara İlçe Stadyumu

 

Tütünspor

Çaykaraspor

03.12.2022

Cumartesi

13.00

ASKF

 



Anahtar Kelimeler: Çaykaraspor Hakemi Geçemedi -

İlginizi Çekebilir