Çaykaraspor İçin Kazanma Vakti

Çaykaraspor İçin Kazanma Vakti

Trabzon 2. Amatör Küme A Grubunda Mücadele eden Çaykaraspor Futbol Takımı ligin 9. Hafta Karşılaşmasında 27 Kasım Pazartesi Günü saat 13.00’da Beşikdüzüspor Takımını misafir ediyor.

Trabzon 2. Amatör Küme A Grubunda Mücadele eden Çaykaraspor Futbol Takımı ligin 9. Hafta Karşılaşmasında 27 Kasım Pazartesi Günü saat 13.00’da Beşikdüzüspor Takımını misafir ediyor.

Çaykara İlçe Stadyumunda saat 13.00’da başlayacak olan bu zor mücadelede kırmızı beyazlı ekibimiz kazanmaktan başka hiçbir şey düşünmüyor.

Bu karşılaşma öncesinde Beşikdüzüspor 8 maç sonunda topladığı 21 puan ile ligde ikinci sırada yer alırken,Çaykarspor ile 8 maç sonunda topladığı 18 puan ile rakibinin arkasında üçüncü sırada yer alıyor.

Derbi mücadelesi niteliği taşıyan karşılaşmada Çaykaraspor taraftarının desteğini arkasına alarak bu zorlu müsabakadan galip ayrılıp gruptaki zirve iddiasını sürdürmek istiyor.

Lige ilk altı maçını kazanarak süper bir başlangıç yapan Çaykaraspor daha sonra Hızırbeyspor ve Söğütlüspor deplasmanlarından puansız dönerek taraftarını üzmüştü.

Çaykaraspor takımı bu gün sahasında Beşikdüzüspor’u yenerek ilk devrenin son maçını galibiyet ile tamamlamak istiyor.

2023-2024 Futbol sezonunda Kulüp Başkanı Fatih Sultan Yılmaz Yönetiminde A Takımı ile birlikte toplam 5 Altyapı takımı ile başarıdan başarıya koşan Çaykaraspor takımı bu gün Çaykara İlçe Stadyumunda yepyeni bir hikaye daha yazmak için sahaya çıkacak.

Çaykara İlçesinde herkes Çaykaraspor Takımlarının başarısı için tek yürek olmuş durumda.

Kulüp Başkanı Fatih Sultan Yılmaz takımların tüm ihtiyaçlarının giderilmesi için tüm gücü ile çalışıyor.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara İlçesinde zamanının çok önemli bir bölümünü Çaykaraspor takımlarına ve sporcularına ayırarak takımların başarılı olmaları için ellerinden gelen her türlü gayreti gösteriyor.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tabiri caiz ise Kulübün her şeyi konumunda.Takımların tüm ihtiyaçları Başkan Tok’un destek ve katkıları ile karşılanıyor.

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt.Emek ve gayretleri ile kapanma noktasına gelen bir kulübü günümüzde 5 tane profesyonel takımı ile sahada aslanlar gibi mücadele eden bir kulüp haline getirmeyi başardı.

Ve Teknik Direktörler.Akif Ali Kıroğlu,Zeki Şenocak ve Adem Koç…Haftanın yedi günü,gece yarılarına kadar oyuncularımıza büyük bir özveri ile idman yaptırarak maçlara hazırlıyorlar.

Ve Çaykara İlçesinin yiğit delikanlıları…Kendilerine verilen bu emeğin karşılığını sonuna kadar vererek Çaykaraspor Formasını ve Çaykara ismini en iyi şekilde temsil edebilmek için sahada aslanlar gibi mücadele ediyorlar.

O halde Haydi Bakalım Çaykara’m.

Çaykarspor için herkes tek yürek olmuş.

Sıra bizde Çaykara’m…

Bu gün saat 13.00’te hepimiz ailemiz ile birlikte Çaykara İlçe Stadyumuna koşuyoruz.

Gençlerimizin bu gurur mücadelesinde onlara sonuna kadar destek veriyoruz.



Anahtar Kelimeler: Çaykaraspor Kazanma Vakti

İlginizi Çekebilir