Çaykaraspor Ligin İkinci Devresine Kazanarak Başladı 2-1

Çaykaraspor Ligin İkinci Devresine Kazanarak Başladı 2-1

Trabzon İkinci Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Çaykaraspor Ligin 2. Yarısının ilk hafta maçı olan 10. Hafta maçında evinde Trabzon İdmangücü Takımını 2-1 yenerek ikinci yarıya kazanarak başladı.

Trabzon İkinci Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Çaykaraspor Ligin 2. Yarısının ilk hafta maçı olan 10. Hafta maçında evinde Trabzon İdmangücü Takımını 2-1 yenerek ikinci yarıya kazanarak başladı.

Çaykaraspor Trabzon İdmangücü 10 hafta Karşılaşması 20 Aralık 2023 Çarşamba Günü saat 13.00’da Çaykara İlçe Stadyumunda oynandı.

Karşılaşmanın Orta Hakemliğini Abdul Samet Ocak yaparken,Alper Kerem Aras ve Metin Tarakçı karşılaşmada yan hakem olarak görev yaptılar.Metin Ali Bıyıklı ise Federasyon Gözlemcisi olarak karşılaşmada görev aldı.

Çaykaraspor Takımı sahaya Ali Burak Karoğlu,Mümin Mazlum,Onur Yaktı,Yunus Emre Ayyıldız,Onur Odabaş,Görkem Mizra Kaya,Mustafa Kahveci,Uğur Baltürk,Nurullah Bülbül,Salih Veli ve Furkan Tuç onbiri ile çıktı.

Konuk İdmangücü ise Gökhan Albayrak,Tamil Kurt,Mustafa Taha aktürk,Ali Emre Satuır,Ahmet Emre Çalış,Kağan Kayhan,Ufuk Babuşcu,Bora akat,Salih Yürük,Taha Yasin Bayram,Salih Tonyalı onbiri ile mücadele etti.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Genöçlik ve Spor İle Müdürü Yusuf Kurt ve Çaykara İlçe Tarım Müdürü Ersin Yavuz Birkan karşılaşmayı tribünden takip ederek Çaykaraspor Takımına destek verirken,Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin ise oyuncu olarak oyuncu olarak Çaykaraspor’un başarısı için sahada ter döktü.

Karşılaşmanın ilk devresinde üstün bir oyun ortaya koyan Çaykaraspor Umut Odabaş’ın ayağından bulduğu gol ile soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Maçın ikinci yarısında oyunu domine eden tek kale olarak rakip kaleye yüklenen Çaykaraspor,aradığı ikinci golü Furkan Tunç’un ayağından bularak farkı ikiye çıkardı.

Çaykarspor Takımı oyun üstünlüğü elinde olmasına rağmen farkı artıracak golleri bulmakta güçlük çekti.

Rakip İdmangücüspor 80.Dakikada bulduğu gol ile oyuna ortak olsa da Çaykaraspor üstün oyununu oyunun son bölümlerinde de devam ettirerek karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmayı başardı.

İki Takım arasında ligin ilk devresinde Trabzon Deplasmanında oynanan karşılaşma da Çaykaraspor Takımının 3-2 üstünlüğü ile sona ermişti.

Bu sonucun ardından Çaykaraspor Takımı puanını 21’e çıkarırken Trabzon İdmangücü Takımı ise 8 puanda kaldı.

Çaykaraspor Takımı ligin 11. Hafta Karşılaşmasında 27 Aralık 2023 Çarşamba Günü saat 13.00’da Vakfıkebir deplasmanında Vakfıkebirspor Takımı ile karşılaşacak.



İlginizi Çekebilir