Çaykaraspor Trabzon Deplasmanında Kazanarak Başladı 2-3

Çaykaraspor Trabzon Deplasmanında Kazanarak Başladı 2-3

Çaykaraspor A Takımı Futbol Takımı Trabzon İkinci Amatör Küme ilk maçında deplasmanda karşılaştığı İdmangücüspor takımını 3-2 yenerek lige kazanarak başladı.

Çaykaraspor A Takımı Futbol Takımı Trabzon İkinci Amatör Küme ilk maçında deplasmanda karşılaştığı İdmangücüspor takımını 3-2 yenerek lige kazanarak başladı.

En son 2015 Yılında profesyonel liglerde mücadele veren Çaykaraspor Futbol Takımı 8 Senelik bir aranın ardından yeniden boy gösterdiği profesyonel lig müsabakalarına Trabzon Deplasmanı ile başladı.

4 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da Trabzon Akyazı Stadyumunda Trabzon Futbolunun köklü kulüplerinden  İskenderpaşa Takımı ile mücadele eden Çaykaraspor Takımı baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada rakibini 3-2 yenmeyi başararak Profesyonel liglere galibiyet ile geri döndü.

Her fırsatta Çaykaraspor Takımına her türlü desteği veren Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt,Trabzon deplasmanında da takımızı yalnız bırakmayarak oyuncularımıza destek verdi.

Karşılaşmada Çaykaraspor Takımızın golleri Salih Velioğlu, Serkan İnce ve Emrecan Narin’den geldi.

Ekibimiz 12 Ekim 2023 Perşembe günü saat 13.00’da ilk iç saha maçında Vakfıkebir 1874 Futbol Kulübünü Çaykara İlçe Stadyumunda misafir edecek ve 8 senelik bir özlemin ardından Çaykara Halkı ile buluşacak.

TEKNİK DİREKTÖR AKİF KIROĞLU YÖNETİMİNDE ÇALIŞIYORLAR

Çaykara Spor Futbol Takımı tüm kategorilerde Teknik Direktör Akif Kıroğlu yönetiminde yoğun bir tempo halinde çalışarak müsabakalara hazırlanıyor.

Gerçekleştirilen planlama doğrultusunda her gün saat 16.00 ile 20.00 saatleri arasında maçlara hazırlanan Çaykara Spor Futbol takımında öğrenciler ders sonrasında spor müsabakalarına da hazırlanarak hem Akademik anlamda hem de sosyal ve kültürel anlamda kendilerini geliştiriyorlar.

ÇAYKARA KAYMAKAMLIĞI , ÇAYKARA BELEDİYESİ VE ÇAYKARA ESNAFI DESTEK VERİYOR

Çaykara Spor Altyapı Takımlarının tüm çalışmaları Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel , Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok  ve Çaykara Esnafı tarafından hem takip ediliyor hem de destekleniyor.Takımların tüm ihtiyaçları,yol ve maç giderleri Kaymakam Güzel, Başkan Tok ve Çaykara Esnafı tarafından karşılanırken ayrıca Kaymakam Güzel ve Başkan Tok fırsat buldukça Altyapı Takımlarımızın maçlarını tribünden takip ediyor.

10 TAKIMLI GRUP

Çaykara Spor A Futbol  Takımı Trabzon 2. Amatör Kümede 10 takımın bulunduğu 2. Kümede mücadele ediyor

İşte Grubumuzdaki Takımlar

1-Çaykara Spor

2-İdmangücüspor

3-Vakfıkebirspor

4-Gülbaharspor

5-Boztepespor

6-Bostancıspor

7-TRB İpekyolugücüspor

8-Hızırbeyspor

9-TRB Söğütlüspor

10-Beşikdüzüspor

ÇAYKARA SPOR MAÇ TAKVİMİ

Çaykaraspor A Takımı Futbol Takımının Trabzon İkinci Amatör Küme ilk yarı maçlarının programı ise şu şekilde;

TAKIM ADITAKIM ADITARİHGÜNSAAT STADYUM
İdmangücüÇaykaraspor04.10.2023Çarşamba15.002-3
ÇaykarasporVakfıkebir 1874 F.K.12.10.2023Perşembe13.00ÇAYKARA
GülbaharsporÇaykaraspor18.10.2023Çarşamba12.30AKYAZI
ÇaykarasporBoztepespor24.10.2023Salı13.00ÇAYKARA
BostancısporÇaykaraspor02.11.2023Perşembe13.00ASKF
ÇaykarasporTRB İpekyolugücüspor08.11.2023Çarşamba13.00ÇAYKARA
HızırbeysporÇaykaraspor16.11.2023Perşembe13.00ASKF
TRB SöğütlüsporÇaykaraspor22.11.2023Çarşamba12.30AKYAZI
ÇaykarasporBeşikdüzüspor27.11.2023Pazartesi13.00ÇAYKARA

ÇAYKARASPOR EFSANESİNİ ANIMSAYALIM

Bir zamanlar Trabzon 1.Amatör Kümede fırtınalar estiren Grupları Lider bitiren 3.Lige Çıkma  Play Of maçları oynamayı başaran daha sonra ise kapanma noktasına gelerek profesyonel liglerden çekilen Çaykaraspor eski başarısını yeniden Çaykara Halkına yaşatmak için büyük bir gayret ile çalışıyor.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un büyük bir destek verdiği Çaykaraspor Altyapı Takımlarına İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanımız ve Çaykara’lı hemşerimiz Haşim Baltacıoğlu tarafından da çok büyük bir destek sağlanıyor.

Kulüp Başkanı Fatih Sultan Yılmaz yönetiminde Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt ve Çaykara İlöçesinin fedakar Esnaflarının destekleri ile  senelerdir Altyapı Takımları ile Profesyonel Hocalar Akif Kıroğlu Adem Koç, Şenol Boz ve Zeki Şenocak yönetiminde turnuvalara hazırlanan Çaykaraspor Altyapı takımları geçtiğimiz senelerde katıldıkları müsabakalarda Çaykara İlçesine çok önemli başarılar yaşatmışlardı.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Çaykara Esnafının çok büyük bir destek ve katkı sağladığı müsabakalara onların destekleri ile çıktığı,ulaşım ve yemek ihtiyaçlarının Başkan Tok ve Çaykara Esnafı tarafından karşılanan Çaykarasoor Futbol Takımnlarının spor malzemesi ihtiyaçlarının çok önemli bir bölümü ise İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından karşılandı.

Öte yandan Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Yusuf Kurt,Çaykaraspor Akltyapı Takımlarının geliştirilmesi ve Çaykara Gencinin futbola kazandırılması anlamında senelerdir çok büyük bir özveri ile çalışıyor.

Takımın ihtiyaçlarının karşılanması anlamında büyük emekler veren Müdür Yusuf Kurt bunun yanı sıra Trabzon Futbolunun çok önemli ismi olan Akif Kıroğlu Hocayı takımların başına getirerek çok önemli bir adım daha atmıştı.

Teknik sorumlu Akif Kıroğlu ise Adem Ko,Zeki Şenocak ve Şenol Boz’dan oluşan tecrübeli Teknik ekibi ile birlikte senelerdir Çaykara Gencini futbola kazandırabilmek için çok büyük bir gayret ile mücadele ediyorlar.

Ders dışı eğitim çalışmaları kapsamında antrenmanlarına aralıksız devam eden Çaykaraspor Altyapı Takımları için Çaykara İlçe Stasdyumu Müdür Yusuf Kurt tarafından Altyapı Takımlarının emrine sunulmuş durumda.

Takımlar her akşam profesyonel hocaların rehberliğinde gerçekleştirdikleri antrenmanlar ile turnuvalara hazırlanıyorlar.

2022-2023 Sezonunda Altyapı Takımları U-14,U 16 ve  U 18 takımları  ile Trabzon Altyapı liglerinde 3 ayrı kategoride mücadele eden Çaykarasopor Altyapı Takımları her kategoride çok önemli başarılar elde ederken özellikle U 18 Kategorisinde zirve mücadelesi vererek Çaykaraspor ismini gururla Trabzon Futbolunda temsil etmeyi başardılar.

Geçtiğimiz senenin efsane takımı U-18 Trabzon kategorisinde fırtınlar estiren Çaykaraspor Altyapı Takımı 2023-2024 Futbol sezonunda Profesyonel Lig kategorisinde Trabzon 2.Kümede mücadele ederek Trabzon Profesyonel Futbol liglerinde yeniden mücadele vermeye başladı.

1986 Yılında kurulan Çaykaraspor Futbol Takımı çok uzun seneler çok büyük başarılar elde etmişti.En son 2015 Yılında Trabzon 2. Amatör Kümede mücadele eden Çaykaraspor 2015 yılından bu yana Profesyonel liglerde mücadele edemiyordu.

Her sene büyüyor da Çaykaraspor.Öyle ki bir zamanlar 20 sporcu ile 1 kategoride başlayan çalışmalar 2023-2024 Futbol sezonunda U-12,U 14,U-16,U-18 ve Profesyonel A Takımı olmak üzere toplam 5 takıma ulaşmış ve sporcu sayısı da yaklaşık olarak 120’ye ulaşmış durumda.



İlginizi Çekebilir