Çaykaraspor'un Nefesi Yetmedi 0-4

Çaykaraspor

Trabzon Ortahisar Kanuni Futbol Kulubü Takımını Çaykara’da konuk eden Çaykara Spor U 16 Futbol Takımı rakibine 4-0 kaybetti.

Çaykaraspor Futbol Takımı uzun bir aradan sonra 27 Şubat Pazar Günü Çaykara İlçe Stadyumunda taraftarı ile buluştu. U 16 Futbol Takımı grubun iddialı karşılaşmasında Çaykara İlçe Stadyumunda Trabzon Ortahisar Kanuni Futbol Kulübünü ağırladı.

KAYMAKAM GÜZEL VE BAŞKAN TOK DA MAÇI İZLEDİ

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi tok ve Gençlik ve Spor Çaykara İlçe Müdürü Yusuf Kurt,Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan tuncer ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan da karşılaşmayı tribünden izleyerek takımımıza destek verdiler.

ÇAYKARA TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI

Çaykara Halkı zor maçta takımını yalnız bırakmadı ve tribüne giderek takımımıza destek verdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı denk kuvvetler şeklinde geçti.Çaykara Spor Futbol Kulübü ilk yarıda yakalamış olduğu iki net pozisyonu gole çeviremedi ve soyunma odasına 0-0’lık eşitlik ile gidildi.

Maçın ikinci yarısının ilk 10 dakikası yine denk kuvvetle mücadelesi şeklinde geçti.55.Dakikada Kanuni Futbol Kulübü öne geçmeyi başardı.Bu gole cevap vermeye çalışan Çaykara Spor geliştirmiş olduğu bir atakta penaltı bekledi ancak karşılaşmanın hakemi devam kararı verdi.

Bu pozisyon maçın kırılma anı oldu.

Maçın ilerleyen bölümlerinde oyundan düşen Çaykara Spor üst üste yediği goller ile karşılaşmadan 4-0 yenik ayrıldı.



Anahtar Kelimeler: Çaykaraspor' Nefesi Yetmedi -

İlginizi Çekebilir