Çaykara´ya 3 Altın Madalya

Çaykara´ya 3 Altın Madalya

Ufka Yolculuk Derneği tarafından düzenlenen ?Güzel Ahlak? konulu Kitap Okuma yarışmasında Çaykara İlçemiz bir Birincilik,bir ikincilik ve bir de üçüncülük elde ederek 3 madalya ile Çaykara İlçemize dönmeyi başardılar.

Akademik Başarı anlamında Trabzon İlimizde zirvede yer bulmayı başaran Çaykara İlçemiz Sportif anlamda da elde ettiği başarılar ile Trabzon İlimizde Örnek bir İlçe olarak gösterilmeye devam ediyor.

Ufka Yolculuk Derneği tarafından düzenlenen ?Güzel Ahlak? konulu Kitap Okuma yarışmasında Çaykara İlçemiz bir Birincilik,bir ikincilik ve bir de üçüncülük elde ederek 3 madalya ile Çaykara İlçemize dönmeyi başardılar.

ŞAMPİYONLUK DAĞLAR ERSOY´DAN

İlkokul Öğrencileri arasında düzenlenen yarışmada İlçemiz Zeki Bilge İlkokulu öğrencilerinden Dağlar Ersoy Trabzon İl Şampiyonu olmayı başardı./resimler/2019-4/19/1036305244122.jpgEvdeki müzesinde sayısız kupa ve madalya bulunan öğrencimiz Dağlar Ersoy bu başarısı ile müzesine bir altın madalya daha eklemeyi başardı.

Ayrıca öğrencimiz Dağlar Ersoy bu başarısından dolayı Organizasyon Komitesi tarafından bir altın ile de ödüllendirildi.

TEŞEKKÜRLER GÜLAY ÖĞRETMENİM

Öğretmen olarak dokunduğu her öğrencinin hayatlarını sihirli dokunuşları ile değiştirmeyi başaran Çaykara İlçemizin Eğitim alanındaki yüz akı Gülay Yazar Öğretmenimiz Dağlar Ersoy ve Dağlar Ersoy gibi binlerce öğrencimize ışık olmaya devam ediyor.

Öğrencileri ile kurmuş olduğu mükemmel iletişim ortamı,çocuklarının dünyasını kendi dünyası kabul ederek onların yaşantılarının içine girmeyi başarması ve de en önemlisi çocukları ile pasif olarak birlikte olmayan tam aksine onların yaşamlarını ve hayata bakışlarını her anlamda paylaşarak çocuklarımızın hayatında Aktif olarak yer almayı başaran Öğretmenimiz Gülay Yazar bu başarısı ile çocuklarımızın hayatlarını değiştirmeyi başarıyor./resimler/2019-4/19/1037110571047.jpgHer zaman söyleriz.İyi bir öğretmen Çocuklarımızın hayatları boyunca en büyük şanslarıdır diye.Çünkü iyi ve başarılı bir öğretmen demek  çocuklarımızı geleceğe taşıyacak olan örnek bir insan demek

Ve Sevgili Gülay Yazar Öğretmenimiz?Senelerdir gerçekleştirdiği üstün başarılarına bir başarı daha eklemiş oldu?

Teşekkürler Gülay Öğretmenim?Tüm Çaykara halkı olarak seni bir kere daha tebrik ediyor İlçemize vermiş olduğunuz bu anlamlı hizmetlerden dolayı Saygılar sunuyoruz.

İMAM HATİP´TEN TRABZON İKİNCİLİĞİ

Ufka Yolculuk Derneği tarafından Ortaokul Öğrencileri arasında düzenlenen Kitap Okuma yarışmasında İlçemiz Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Hatice Can Trabzon ikincisi olmayı başardı./resimler/2019-4/19/1037392134046.jpgÖğrencimiz Hatice Can bu başarısı ile Organizasyon Komitesi tarafından Gümüş Madalya ve Yarım altın ile ödüllendirildi.

Ayrıca Öğrencimiz Hatice Can´ın bir başka ilginç özelliğini de paylaşmak isteriz sizlerle?Öğrencimiz Hatice Can İlkokulda tıpkı Dağlar Ersoy ve Hasan Tekke gibi o da Sevgili Gülay Yazar Öğretmenimizin Öğrencisi.

Yani Gülay Öğretmenimizin o sihirli elleri Hatice Kızımızın da hayatını değiştirmeyi başarmış?

İLKOKULLARDA YİNE ZEKİ BİLGE FARKI

İlkokul Öğrencileri arasında gerçekleştirilen yarışmada Gülay Yazar Öğretmenimiz bana bir tane madalya yetmez benim bir madalya daha almam lazım dedi.

Bu defa Öğrencimiz Hasan Tekke çıktı sahneye.Öğrencimiz Sevgili Hasan Tekke Trabzon İl Üçüncüsü olmayı başararak Bronz Madalya ile döndü Gülay Öğretmeninin yanına.

Öğrencimiz Hasan Tekke bu başarısından dolayı Organizasyon Komitesi tarafından Bronz Madalya ile ödüllendirildi.

GÖNAN-ÖĞRETMENLERİME VE ÖĞRENCİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM

Öğretmenin çocuğun dünyasında açan en önemli Güneş olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Zeki Bilge İlkokulu Müdürümüz İzzet Gönan öğrencilerimizi Çaykara İlçemize yaşatmış oldukları bu örnek başarıdan dolayı tebrik etti./resimler/2019-4/19/1038069009786.jpgÇocuklarımızın pırıl pırıl tertemiz bir yürek ile kendilerine emanet edildiğini ifade eden Okul Müdürü İzzet Gönan Öğretmen arkadaşlarımızın göstermiş oldukları özveri ve fedakarlık sayesinde çocuklarımızın hayatlarını şekillendirdiklerini ve onları geleceğe hazırladıklarını sözlerine ekledi.

Zeki Bilge İlkokulumuzda tüm öğretmenlerimizin çok büyük bir uyum içerisinde öğrencilerimizi geleceğe hazırlama gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İzzet Gönan Gülay Yazar Öğretmenimizin senelerdir çok büyük bi,r özveri içerisinde Çaykara İlçemize Hizmet verme gayreti içerisinde olduğunu,Öğretmenimizin bu emek ve gayretlerinin her türlü takdir ve teşekkürü fazlası ile hak ettiğini sözlerine ekledi.

ZEYNEP KILIÇ FARKI

Çaykara Zeki Bilge İlkokulumuzun her etkinlik ve organizasyonda yer alması ve de katılmış olduğu her etkinlikten başarı ve kupalar ile geri gelmesinin en önemli sebeplerinden bir tanesi de Okulumuzun Müdür Yardımcısı Zeynep Kılıç hiç kuşkusuz.

Her etkinliği yakından takip eden Öğrencilerimizin hazırlık,antrenman ve çalışmalarını sürekli izleyen,öğretmen arkadaşlarımızı motive ederek etkjinliklere konsantre olmalarını sağlayan Müdür Yardımcımız Zeynep Kılıç başarıların arka kısmında yer alan gizli bir kahraman gibi karşımızda duruyor.

Ve de bizler bu gizli kahraman Zeynep Kılıç Öğretmenimizi Çaykara Gündem Dostlarımıza anımsatmak istedik.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Altın Madalya

İlginizi Çekebilir