Çaykara´ya Acı Haber Mersin´den Geldi!

Çaykara´ya Acı Haber Mersin´den Geldi!

Çaykara Taşkıran Mahallesinden, Raif Bayram Erdoğan,(45) Mersin´de çalıştığı inşaatın 1.Katından düşerek hayatını kaybetti.

İlçemiz Taşkıran Mahallesinden, Raif Bayram Erdoğan (45) Mersin´de yeğeninin inşaatında çalışırken 1.Kattan düşerek hayatını kaybetti. 

Olay, bugün Mersin´de Erdoğan´ın yeğeninin inşaatında sabah saatlerinde çalışırken meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Mersinde yeğeninin inşaatının yapımında çalışan, Raif Bayram Erdoğan birinci katta çalışırken dengesini kaybederek zemine düştü. Olay yerine çağrılan ambulansla Mersin hastanesine kaldırılan Erdoğan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak genç yaşta hayatını kaybetti. /resimler/2015-10/10/2217518240168.jpgErdoğan´ın cenazesinin otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu´na gönderildi. Burada yapılan otopsiden sonra ambülânsla Çaykara Taşkıran mahallesine getirilmek üzere yola çıktı. 

Alınan bilgilere göre, bir hafta önce kendi aracıyla trafik kazası yaptığı, aracın hurdaya dönmesine rağmen hiç yara almadan kurtulan Erdoğan´ın inşaatın birinci katından düşüp hayatını kaybetmesi başta ailesini ve sevenlerini yasa boğdu..Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

45 yaşında hayatının baharında vefat eden Erdoğan´ın 2 kız, 2 erkek toplam 4 çocuk babası olduğu, en büyük oğlu Ali´nin güney doğuda asker olduğu öğrenildi. 

Erdoğan´ın  Facebook´taki kişisel sayfasında 4 Ekim 2015 tarihinde," Hayat dediğimiz sadece bir an işte, Hayat bağırmakla ağlamakla, gülmekle sevmekle ve nefret etmekle didinmekle geçiyor. Hayat durmadan siliyor bir şeyleri yerine başka bir şey koymadan ne varsa alıp götürüyor. Bazen de hiç ummadığınız anda cömertçe önüne seriyor bir şeyleri. Hayatın önümüze serdiklerinin değerini anladığınız anda çoktan iş işten geçmiş oluyor," yazısını paylaştığı görüldü./resimler/2015-10/11/0006016648227.jpgErdoğan´ın cenazesi 11.10.2015 Pazar günü ikindi namazı müteakip Taşkıran Merkez Camii´nde kılınacak namazın ardından aynı yerdeki aile mezarlığına defnedilecektir. 

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak Raif Bayram Erdoğan´a Allah´tan rahmet, geride kalan kederli ailesine sabırlar dileriz. 

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi

 

Gazetemiz www.caykaragundem.com´ da yer alan haber, yazı ve görsel içeriğin tüm hakları saklıdır. Onayımız olmadan bu içeriklerin kopyalanması, yeniden yayınlanması, dağıtılması  kesinlikle yasaktır. 

 



Anahtar Kelimeler: Çaykara Haber Mersin Geldi

İlginizi Çekebilir