Çaykara´ya, Hep Birlikte Hizmet Etmeye Çalışacağız!

Çaykara´ya, Hep Birlikte Hizmet Etmeye Çalışacağız!

Üç gün önce Çaykara´da yeni görevine başlayan Kaymakam Salih Çiğdem, ? Ülkemizin her yerinde yaşayan tüm Çaykaralı hemşerilerimizle birlik olup, bu güzel ilçeye hep birlikte hizmet etmeye çalışacağız,? dedi.

Çaykara Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kemal Çuman, beraberinde yayın kurulu üyesi Hilmi Kanık ile birlikte üç gün önce görevine başlayan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem´i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. 

Gazeteci Kemal Çuman, Kaymakam Çiğdem´e yeni görevinde başarılar dileyerek, bölgesel ve yerel basın olarak yapılan haberlerde Çaykara´nın tanıtımında katkı sağlamak için gönüllü çalıştıklarını ifade ederek, Çaykara´nın gelişmesi ve eksikleri ile ilgili Kaymakamlık olarak yapılacak olan her türlü çalışmanın yanında yer alacaklarını, ?söyledi./resimler/2018-10/10/2052010279844.jpgÇaykara´daki görevine 3 gün önce başladığını ifade eden Kaymakam Salih Çiğdem,? Çaykara´da görev yapmaktan dolayı çok mutluyum.  Çaykaralı hemşerilerimizle yeni tanışıp ilçemizle ilgili genel düşüncelerini dinliyorum. Çaykara ile ilgili çok güzel izlenimlerle buraya geldim. Özellikle Çaykara´nın eğitim alanında gösterdiği başarıları buraya gelmeden öğrenince gurur duydum. Buradaki en önemli görevlerimizden biri de, ilçedeki eğitim alanında gösterdiği bu kaliteyi koruyarak, daha ileriye taşımak için gayret göstereceğiz.  Çaykara sadece eğitim ile değil, turizm alanında ülkemizin en önemli turizm merkezi uzungöl´e sahip bir ilçe konumunda. Bu konudaki sorunları çözmek için oradaki işletmelerimizin sahipleri ve vatandaşlarımızla el birliği halinde, Uzungölümüzün hem tanıtım alanında, hem de turizm alanında daha yaşanılabilir, daha kullanılabilir bir yer haline çevirmenin çarelerini arayacağız.  Çaykara´da, Trabzon´da, Ankara´da, İstanbul´da ve ülkemizin her yerinde yaşayan tüm Çaykaralı hemşerilerimizle birlik olup, bu ilçe için neler yapabiliriz, araştırıp en iyi şekilde bu güzel ilçeye hep birlikte hizmet etmeye çalışacağız,? dedi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir