Çaykara´ya İki Gümüş Bir De Bronz Madalya

Çaykara´ya İki Gümüş Bir De Bronz Madalya

Akademik anlamda elde ettiği başarıları Sosyal ,Kültürel ve Sportif alanlarda da taçlandırarak Trabzon İlimizde Eğitimde zirvede yer alan Çaykara İlçemizde bir başarı Destanı daha İlçemiz Zeki Bilge İlkokulu tarafından yazıldı.

Akademik anlamda elde ettiği başarıları Sosyal ,Kültürel ve Sportif alanlarda da taçlandırarak Trabzon İlimizde Eğitimde zirvede yer alan Çaykara İlçemizde bir başarı Destanı daha İlçemiz Zeki Bilge İlkokulu tarafından yazıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlkokul Öğrencileri arasında düzenlenen ?İnsan Haklarını Koruma? Konulu Resim ve Şiir Yarışmalarında Zeki Bilge İlkokulumuz iki ikincilik ve bir de üçüncülük elde ederek yarışmadaki toplam 6 madalyanın 3 tanesini Çaykara İlçemize getirmeyi başardı.

/resimler/2018-11/26/1624309012423.jpgRESİMDE MADALYANIN İSMİ YİĞİT KORKMAZ

Resim dalında düzenlenen Yarışmada Zeki Bilge İlkokulumuzdan Yiğit Korkmaz Trabzon İl İkincisi olmayı başararak Çaykara İlçemize ilk Gümüş Madalyayı kazandırmayı başardı.

ŞİİRDE BİR İKİNCİLİK BİR ÜÇÜNCÜLÜK

Şiir alanındaki Yarışmada ise tam anlamı ile Zeki Bilge fırtınası esti.Bu alanda verilen üç madalyadan iki tanesi Çaykara İlçemize geldi.

Şiir alanındaki yarışmada Zeki Bilge İlkokulumuzdan M.Kaan Öztürk Trabzon İl İkincisi olmayı başararak Çaykara İlçemize İkinci Gümüş Madalyayı kazandırırken yine aynı okulumuzdan Salih Takaçoğlu ise Trabzon İl Üçüncüsü olarak Çaykara İlçemize bir de Gümüş Madalya kazandırmayı başardı.

GÜLAY YAZAR FARKI

Sınıf Öğretmeni olarak senelerdir Çaykara İlçemize çok büyük hizmetlere veren ve de Çaykara İlçemize yüzlerce Öğrenci yetiştiren Toplumumuzun gizli ve sessiz kahramanlarından bir tanesi Öğretmen Arkadaşımız Sevgili Gülay Yazar.

İsmini belki de sadece velileri duymuştur.Toplumumuzun bundan çok fazla haberi olmaz.Neden mi?Çünkü Gülay Öğretmenimiz sadece mükemmel öğretmenlik kimliği ile değil aynı zamanda örnek insan olma özelliği ile de sadece okulun içinde öğrencilerini yetiştirmek için tüm enerjisini ortaya koymuş okuldan çıkınca ise susmuş,öğretmenlikteki başarısının sadece okulun içerisinde kalmasını sağlamış?

Kim bilir ne doktorlar,ne mühendisler geçmiştir Gülay Yazar Öğretmenimizin elinden.Hayatı boyunca gurur duyacağı ne eserler yetiştirmiştir toplumumuza Sevgili Gülay Yazar Öğretmenimiz?

Belki bir çoğumuz bilmeyiz ama?.Bizler Öğretmen Arkadaşları olarak şunu çok iyi biliyoruz?Gülay Yazar Öğretmenimizin Zeki Bilge İlkokulumuzda Birinci Sınıfı okutacağı sene yeni kayıt yaptıran velilerin hepsinin okul idaresinden tek bir talebi vardır.

-Ne olur Benim Çocuğumu Gülay Öğretmenin Sınıfına yazın?

Peki Nedir Gülay Yazar farkı?

Öncelikle çok iyi bir Öğretmen Sevgili Gülay Yazar.Mesleki olarak kendisini yetiştiren yenileyen ve teknolojik anlamda öğrencilerimizin karşısına sürekli hazırçıkanbir öğretmen.

Sonrasında bu işin en önemli noktası?Çocukları çok seviyor Sevgili Gülay Yazar.Zamanı gelince öğrencilerimiz ile iyi bir arkadaş,zamanı gelince onlara yol gösteren bir abla,zamanı gelince onların önünden yürüyen bir rehber ve belki de en önemli olanı Çocuklarımızın o küçücük dünyasını paylaşmayı başaran çocuklarımız ile pasif olarak birlikte olmayan onların dünyalarına aktif olarak girerek Çocuklarımızın Dünyasını onlarla birlikte yaşayan mükemmel bir Öğretmen Sevgili Gülay Yazar?

Kim bilir kaç Şampiyon yetiştirdi sınıfından Sevgili Gülay Yazar Öğretmenimiz.Ve de Şimdi Öğretmen olarak onun o sihirli dokunuşu ile üç madalya biden geldi Çaykara İlçemize.

Sevgili Yiğit Korkmaz,Sevgili M.Kaan Öztürk ve Sevgili Salih Takaçoğlu kim bilir Sevgili Gülay Öğretmenimizin Sihirli dokunuşları ile daha nice kupa ve madalyalar kazandıracaklar Çaykara İlçemize?

Öğretmen bir mum gibidir Sevgili Dostlar?Kendisi erirken ışığı ile etrafındakileri aydınlatır ve etrafına ışık ve umut saçar.Gülay Öğretmenimizin bir ömür boyu erimeyen bir mum misali daha nice seneler Çaykara İlçemize hizmet vermesi dileği ile?

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Gümüş Bronz Madalya

İlginizi Çekebilir