Çaykara´ya Satrançta İki İkincilik Bir De Üçüncülük

Çaykara´ya Satrançta İki İkincilik Bir De Üçüncülük

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlkokullar arasında düzenlenen Küçükler Satranç Yarışmasında Çaykara İlçemizden katılan öğrencilerimiz İlçemize iki Trabzon İl İkinciliği bir de Trabzon İl Üçüncülüğü kazandırdılar.

ÇAYKARA´YA SATRANÇTA İKİ İKİNCİLİK BİR ÜÇÜNCÜLÜK

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlkokullar arasında düzenlenen Küçükler  Satranç Yarışmasında Çaykara İlçemizden katılan öğrencilerimiz İlçemize iki Trabzon İl İkinciliği bir de Trabzon İl Üçüncülüğü kazandırdılar.

7-8 Aralık Beşirli Spor Kompleksinde gerçekleştirilen Trabzon Küçükler(10-11-12 Yaş) Satranç İl Birinciliği Yarışmaları toplamda 84 Sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

/resimler/2019-12/10/0903160181555.jpg

Satranç Trabzon İl Birinciliği Yarışmalarına Çaykara İlçemizden Toplamda 18 Sporcu katılarak Çaykara İlçemizi Temsil ettiler.

10 YAŞ ERKEKLERDE TRABZON İKİNCİLİĞİ

Turnuvada 10 Yaş Erkekler Kategorisinde Çaykara Zeki Bilge İlkokulu Öğrencilerinden Muhammet Emin SAYLAN Trabzon İkinciliğini elde ederek Çaykara İlçemize Gümüş Madalya ile döndü ve bizlere haklı bir gurur yaşattı

/resimler/2019-12/10/0904046432515.jpg

10 YAŞ KIZLARDA TRABZON İKİNCİLİĞİ VE TRABZON ÜÇÜNCÜLÜĞÜ

10 Yaş Kızlar Kategorisinde ise tabiri caiz ise Çaykara Rüzgarı yaşandı.İlçemiz Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulundan Azra AĞIRMAN Trabzon İl İkincisi olarak Çaykara İlçemize Gümüş Madalya ile dönerken aynı yarışmada Yine İlçemiz Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerinden Aleyna AKYÜZ ise Trabzon İl Üçüncüsü olarak Çaykara İlçemize Bronz Madalya kazandırmayı başardı.

/resimler/2019-12/10/0905142996382.jpg

TEŞEKKÜR

Öğrencilerimiz Turnuvalarda elde etmiş oldukları başarı ile Çaykara İlçemize haklı bir gurur yaşattılar.Bu başarıda en büyük pay sahipleri Çaykara Satranç İlçe Temsilcisi Resul Semiz ile Taşkıran Eğitim Kurumları Müdür Yardımcısı Abdurrahman İŞCAN

İlçemizde bulunan okullarımızı tek tek dolaşarak Öğrencilerimize Satrtanç Sevdası aşılamaya çalışan ve boş zamanlarında öğrencilerimizi turnuvalara hazırlayarak Öğrencilerimizin elde etmiş oldukları bu başarıda en büyük pay sahibi olan Sevgili Resul SEMİZ ve Sevgili Abdurrahman İŞCAN´a Çaykara Halkı Olarak Teşekkür Etmeyi bir görev kabul ediyoruz.



İlginizi Çekebilir