Çaykara´yı Şoka Sokan Ölüm!

Çaykara´yı Şoka Sokan Ölüm!

Çaykara Çamlıbel Mahallesinden 23 yaşındaki Uğur Gergin İstanbul Sultanbeyli´deki evinde ölü bulundu.

Çaykara Çamlıbel Mahallesinden olan ve İstanbul´da bir işyerinde çalışan 23 yaşındaki Uğur Gergin Sultanbeyli´de kaldığı evde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul´da ağabeyi İdris Gergin ile birlikte aynı evi paylaşan 23 yaşındaki uğur Gergin vardiyalı çalıştıkları işyerinden gece çalıştıktan sonra sabah saat 08:00´da eve geldi. Ağabeyine yorgun ve biraz rahatsız olduğunu söyleyerek odasına yatmaya gidiyorum dedi. Bu arada Ağabeyi İdris Gergin günüz çalıştığı işyerine gitti. Saat 14:00 sularında Annesi İdris Gergin´i arayarak Uğur´u defalarca aradığını ve cevap vermediğini söyledi. Akşam saat 20:00´da işten çıkan İdris Gergin evi açarak içeri girdi. Oda da yatağında kardeşinin Cansız bedeni ile karşılaştı. 112 acil sağlık ekibine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi, Uğur Gergin´i Kartal Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırdı. Burada yapılan ilk muayenede Gergin´in öldüğü tespit edildi. Cumhuriyet savcısının talimatıyla Gergin´in ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp kurumuna sevk edildi.

Uğur Gergin Facabook sayfasında "Ölüm Ne Tatlı Geliyor İnsana, Yaşamaya Sebebi Kalmayınca" sözünü paylaşmıştı. 

23 yaşındaki Uğur Gergin´in ölümü başta ailesi olmak üzere Çaykara´yı yasa boğdu. Cenazesi Çaykara Çamlıbel Mahallesinde 23.09.2017 Cumartesi toprağa verilecek./resimler/2017-9/22/1315566696210.jpgÇamlıbel Mahalle Muhtarımız Abdullah Kulaç´tan edindiğimiz bilgiye göre Uğur Gergin için Çamlıbel Mahallemizde mezar açıldı. Cenazenin Çamlıbel Mahallemize varış durumuna göre Uğur Gergin´in Cenazsi 23 Eylül 2017 Cumartesi Günü öğle ya da ikindi namazına müteakip Çamlıbel Mahallemizde kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile mezarlığında defnedilecek.

Çaykara Gündem Ailesi olarak hayatının baharında 23 yaşında aramızdan ayrılarak Çaykara İlçemizi göz yaşlarına boğan Sevgili Uğur Gergin´e Allah´tan rahmet, başta ailesi ve Çamlıbel Halkımız olmak üzere tüm Çaykara Halkına Baş Sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Şoka Sokan Ölüm

İlginizi Çekebilir