Çaykara´da Karne Coşkusu

Çaykara´da Karne Coşkusu

Çaykara´da Öğrenciler Karnelerini alarak Tatile Girdi

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı sona erdi.Tüm Yurtta olduğu gibi Çaykara İlçemizde de öğrencilerimiz Karnelerini alarak yaklaşık 3 ay sürecek olan yaz tatiline girmiş oldular.

Öğrencilerin bu en heyecanlı dakikalarında Çaykara Kaymakamı Mustafa GÜL ve Belediye Başkanı Hanefi TOK ile İlçe Milli Eüğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ okulları ziyaret ederek öğrencilerin bu heyecanlarına ortak oldular.

Çaykara Kaymakamı Mustafa GÜL ve İlçe Milli Eğitim Müdürüm Ahmet ÇAMURALİ Çaykara´da bulunan tüm ilkokul, ortaokul ve liselerdeki karne törenlerine katılarak öğrenciler karne verdiler ve çeşitli hediyeler dağıttılar.Çaykara Belediye Başkanı Hanefi TOK ve İlçe milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan KARAKAŞ ise Çaykara Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen karne törenine katılarak hem öğrencilerin sevinçlerine ortak oldular hem de öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttılar./resimler/2015-6/12/1518077139929.jpg

Tüm derecelerdeki okullarda arzu ettikleri başarıyı yakaladıklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ bu başarıda emeği geçen Başta İlçemiz Kaymakamı Sayın Mustafa GÜL´e, Belediye Başkanımız Sayın Hanefi TOK´a, tüm Okul Müdürlerine, öğretmenlere ve katkılarından dolayı velilere teşekkür etti.

Eğitim camiası olarak ilkokulundan lisesine kadar Okul Müdürleri, öğretmen ve öğrenciler ile bir aile olduklarını ve oluşturdukları bu mükemmel birlikteliğin başarıyı getirdiğini ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ gelecek yıllarda bu başarının artarak devam edeceğini ve öğrencilerimizin çok daha iyi okullara yerleşebilmeleri için ekip olarak tüm güçleri ile çalışacaklarını ifade etti.

Eğitim Öğretim Yılının sona erdiğini ancak kendilerinin çalışmalara devam ettşiklerini ifade eden İlçe Milii Eğitim Müdürü Temmuz Ayından itibaren  Çaykara´da bulunan tüm okullarda gelecek Eğitim Öğretim yılı için hazırlık kurslarına başlayacaklarını ifade etti. İlk etapta öğrencilere kitap dağıtımı yapılacağını ve öğrencilerin evde kitap okumalarının sağlanacağını ifasde eden Ahmet ÖÇAMURALİ bu süre cin Okul Müdürleri ve öğretmenler tarafından takip edileceğini ifade etti.

Daha sonra Ağustosun ilk haftasında yetiştirme Kurslarına başlanacağını ifade eden Ahmet ÇAMURALİ bu şekilde öğrencilerin Kasım Ayının sonunda yapılacak olan TEOG sınavlarına hazır olmalarını sağlayacaklarını sözlerine ekledi./resimler/2015-6/12/1945352453806.jpg

Haber kaynağı: Hilmi Kanık/ Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir