Cemil Başkan Ağlattı

Cemil Başkan Ağlattı

Ataköy Eski Belediye Başkanlarından Cemil Gülmez Erzurum´da Tedavi Gördüğü Hastanede Hayatını Kaybetti

CEMİL BAŞKAN AĞLATTI

Çaykara Ataköy Beldesi Belediye Başkanlarımızdan Cemil Gülmez bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek  hayatını kaybetti.Bir süredir Oğlunun yanında Erzurum´da bulunan Cemil Başkan burada tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaytbetti

Serkan Gülmez´in Babası olan Ataköy Mahallemizin en sevilen isimlerinden Eski Belediye Başkanı Örnek Toplum İnsanı Cemil Gülmez Başkanımızın ani ölümü tüm Çaykara İlçemizi göz yaşlarına boğdu.

Cemil Başkan 27 Eylül 2016 Salı Günü Öğle Namazına Müteakip Ataköy Merkez Camiimizde Kılınacak olan Cenaze Namazının ardından aynı yerde bulunan aile mezarlığında defnedilecektir.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Merhum Cemil Başkanımıza Allah´tan Rahmet Başta Oğlu Sevgili Serkan olmak üzere Tüm Aile efratına ve de Çaykara Halkımıza Baş Sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

0 505 5822521-Serkan Gülmez-Oğlu

ÖRNEK BİR LİDER MÜKEMMEL BİR TOPLUM İNSANI

Tarih 14 Haziran 2002.Çaykara İlçemiz şok bir haber ile güne uyanıyor.Çünkü hem Çaykara  hem de Ataköy Halkımızın en sevdiği isimlerden biri olan Dönemin Ataköy Belediye Başkanı Orhan Sönmez tüm Çaykara İlçemizi Göz yaşlarına boğuyordu. Uzungöl´den Ataköy´e dönerken gece saat 00.30 sıralarında yolun kaygan ve ıslak olması sebebi ile araç dereye uçuyor ve de Orhan Başkanımız oracıkta hayatını kaybederek Tüm Çaykara´yı göz yaşlarına boğuyordu.

Orhan Başkan herkes tarafından çok sevilen çok çalışkan ve de başarılı bir Belediye Başkanı idi Sevgili Çaykara Gündem Dostları.Ondan sonra acaba Ataköy Belediyesinin başına kimin geçmesi gerekiyordu.Öyle birisi geçmeliydi ki Orhan Başkanı aratmamalı ve hizmet noktasında da Orhan Başkandan geri kalmamalıydı.Bu ise tabiri caiz ise Ataköy için Ateşten Gömlek giymek anlamına geliyordu.

Bu Ateşten göleği ancak Sevgili Cemil Başkan Gibi cesur ve de yğürekli bir yönetici giyebilirdi.Cemil Başkan Zaten Orhan Başkanımızın da Meclis Üyesiydi.Ve de Cemil Başkan hiç tereddüt etmeden Ataköy için Çaykara İlçemiz için bu gömleği giyerek Ataköy Belediye Başkanı oldu.

Yaklaşık 3.5 yıl Belediye Başkanı olarak Ataköy Beldemize hizmet verdi Cemil Başkanımız.Hizmet anlamında Orhan Başkanı hiç aratmadı hatta çok daha güzel hizmetler verdi hem Ataköy´e hem de Çaykara İlçemize Cemil Başkan.Ve de taraflı tarafsız herkesimden büyük bir takdir topladı.

Örnek bir Toplum İnsanı olarak da Çaykara İlçemizde iz bırakmayı başardı Cemil Başkan.Hem Belediye Başkanlığı Döneminde hem de Belediye Başkanlığından sonra Çaykara İlçemiz ile ilgili her türlü Sosyal ve Kültürel aktivitelerin içerisinde aktif olarak yer almaya gayret etti hep Sevgili Cemil Başkanımız.

İnsanlar ile olan İletişimindeki başarısı ile de her zaman Çaykara İlçemizde Örnek olmayı başardı Sevgili Cemil Başkanımız.7´den 77´ye her kesim  ile kurduğu başarılı iletişim ile Tüm Çaykara Halkımızın yüreğinde taht kurmayı başardı.

Bizler Yarın 7´den 77´ye Tüm Çaykara Ataköy´de Karşında saf tutmuş olacağız Sevgili Başkanım.Ve de inanıyoruz ki o an senin o dünyalar güzeli yüreğin de bizlerle birlikte olacak.

Yeni Yolculuğunda Rabbim Yar ve Yardımcın olsun Sevgili Cemil Başkanım.Rabbim o dünyalar güzeli pırlanta gibi yüreğini cenneti ile mükafatlandırsın İnşallah.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Cemil Başkan Ağlattı

İlginizi Çekebilir